Selekcija U15 boljša od Olimpije

Starejši dečki so slavili v prestolnici in s tem povečali prednost na ligaški lestvici! Od Olimpije so bili boljši z rezultatom 2:3. Jaka Premrl se je podpisal pod hat-trick, kar pomeni, da je v letošnji sezoni zabil že 25 golov. V drugem polčasu sobotne tekme je rdeče videl Minel Kujraković.

DSC 67861

Pretekli vikend so bili v mlajših selekcijah na delu zgolj pri selekciji U15, saj imajo kadeti in mladinci reprezentančno pavzo. Gostovanje v Ljubljani se je za Domžale U15 zaključilo z zmago nad Olimpijo, ki v tem trenutku zaseda četrto mesto in za vodilno rumeno družino zaostaja kar 21 točk.

Na srečanju 18. kroga so prvi zadeli Domžalčani. V 28. minuti je bil Premrl prvič natančen. Zmajčki so izenačili v 42. minuti preko Tiana Varmaza Plave, a le pet minut kasneje je Premrl znova stopil na sceno. V 50. minuti je neposredni rdeči karton prejel Kujraković, vendar to ni vplivalo na predstavo varovancev Mileta Stankovića. Tretji zadetek je Jaka Premrl dosegel že v 58. minuti, končni izid je nato v 66. postavil Matej Henjak.

Naslednja tekma Domžalčane čaka v soboto, 25. marca, ko bodo gostili drugouvrščeni Bravo (11.30).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO