U15 ima že 17 točk prednosti

Selekcija U15 se ne zaustavlja! Nova ligaška tekma se je zaključila z novo zmago rumene družine, ki ima že 55 točk. Dvoboj z drugouvrščenim Bravom sta odločila Luka Kušić in Pino Žeželj.

DSC 32611

Reprezentančna pavza je v MNC Domžale ponudila z dvema prijateljskima in eno ligaško tekmo. Mladinci in kadeti so se pomerili z Rijeko (0:2 in 1:2), starejši dečki so premagali Bravo (2:0).

V Domžalah se je 19. krog lige U15 zahod zaključil z 18 zmago rumenih. Prvi polčas ni ponudil zadetkov, nato pa sta v zaključku bila natančna Pino Žeželj (68') in Luka Kušić (73'). Neposredni boj najboljših ekipa je tako pripadel Domžalčanom, ki imajo sedaj na prvem mestu kar 17 točk naskoka.

Naslednje ligaško srečanje selekcije U15 bo odigrano v petek, ko bodo nasproti stale Brinje. Kadeti in mladinci bodo v petek gostovali pri Radomljah (11.00 in 13.30).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO