FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Starejši dečki do naslova na zahodu!

Štiri kroge pred koncem sezone so starejši dečki Nogometnega kluba Domžale z zmago proti Radomljam potrdili naslov prvaka v zahodni konkurenci! Prvo mesto v državi bo v maju podal finalni obračun proti zmagovalcu vzhoda.

DSC 32581

Varovanci Mileta Stankovića so sosede v sredo premagali z 2:0 (Vanja Vučković in Pino Žeželj) in tako povišali prednost na lestvici na neulovljivih 17 točk. Po 22 odigranih krogih so Domžalčani pri 19 zmagah, 2 remijih in le enem porazu. Najboljši strelec lige je s kar 25 doseženimi zadetki Jaka Premrl. Svit Hočevar, ki je v zimskem prestopnem roku odšel v Olimpijo, je za Domžale v prvi polovici tekmovalnega leta zbral 19 golov, Pino Žeželj jih ima 15.

Pomočnik trenerja Matic Seferović: ''Z letošnjo sezono smo zelo zadovoljni. Kljub temu, da so do konca še štirje krogi, smo prepričljivo osvojili prvo mesto na zahodu. Doseči 19 zmag na 22 tekmah ni mala stvar. Samo enkrat smo izgubili, fantje pa znova in znova navdušujejo tako z rezultati kot tudi igro. Ta selekcija je dokaz, da se v Domžalah zelo dobro dela z mladimi igralci. Vsi so zelo napredovali. Tehnično in taktično se razvijajo, pri tem vsakodnevno kažejo veliko željo. V ekipi je kar nekaj fantov, ki bi ob sedanjih delovnih navadah lahko igrali na višjem nivoju, kar je seveda tudi cilj MNC Domžale. Kmalu nas čaka še finalna tekma, dvoboj za skupno prvo mesto v državi, trenerji pa fantom zaupamo in verjamemo, da bodo obe tekmi odigrali na vrhunskem nivoju.''

Lestvica U15-zahod:

1. Domžale - 22 tekem, 59 točk

2. Bravo - 21 tekem, 42 točk

3. Bilje - 21 tekem, 42 točk

Selekcija U15 bo naslednjo domačo tekmo odigrala 22. aprila, ko bo na igrišču z umetno travo nasprotnik Triglav iz Kranja (11:00).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB