FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Darko Birjukov z UEFA Pro licenco

Darko Birjukov, nekdanji trener članskega moštva Nogometnega kluba Domžale, je zaključil s formalnim trenerskim izobraževanjem. Po uspešno opravljenem seminarju v švicarskem Nyonu  je pridobil UEFA PRO licenco, ki mu omogoča opravljanje svojega poklica kjerkoli na svetu.

Darko Birjukov

49-letni dolgoletni član Domžal, ki se bo z Abrahamom srečal 27. maja, je v dveh letih in pol vodenja članskega moštva Domžal osvojil dve lovoriki. V nepozabnem finalu Hervis pokala Slovenije je 25. maja 2011 v klub prinesel prvo pokalno lovoriko, le dober mesec dni pozneje pa so se dvakratni državni prvaki veselili še drugega Superpokala v zgodovini kluba. Za obe lovoriki so Domžalčani na kolena spravili Maribor.

Darko Birjukov

Birjukov je člansko klop Domžal zapustil 31. marca 2012, na začetku letošnje sezone pa je prevzel vodenje kadetske ekipe, ki po 18. kolih 1. slovenske kadetske lige zanesljivo drži prvo mesto. Moštvo, ki sestavlja tudi okostje slovenske reprezentance do 17 let, se bi v primeru končnega zmagoslavja zapisalo v zgodovino kluba, saj Domžale v mladinski in kadetski kategoriji še nimajo lovorike.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB