FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U10 med najboljšimi štirimi v državi

Po treh osvojenih turnirjih v tekmovanju Rad igram nogomet, se je selekcija do 10 let uvrstila na zaključni turnir štirih najboljših v državi.

Skupinska
V tem tekmovanju vsak klub zastopata dve ekipi. V tekmovanju B ekip so naši desetletniki pometli s konkurenco, saj so v polfinalu z rezultatom 5:0 odpravili vrstnike iz NK Vipava, v finalu pa z identičnim rezultatom še ekipo ND Mura.

Skupinska

V tekmovanju A ekip pa so naši fantje v polfinalu, kljub dobri predstavi in premoči v polju, proti ekipi NK Vipava izgubili po streljanju sedemmetrovk in se tako za tretje mesto pomerili z odlično ekipo Mure, ki je pred tekmovanjem veljala za velikega favorita. Tekma za tretje mesto je ponudila odlično igro dveh enakovrednih nasprotnikov, ki sta v rednem delu zadela vsak po enkrat. O zmagovalcu so zopet odločale sedemmetrovke, kjer pa so naši fantje potegnili krajši konec in na koncu osvojili četrto mesto.

Podelitev

Vse nogometaše velja pohvaliti za predstavo na igrišču in ob njem, saj so vzorno zastopali barve Nogometnega kluba Domžale in poleg odlične igre niso pozabili na fair play ter pravila obnašanja, kar žal ne velja za vse udeležence.

Skupinska

Ekipa u 10 se bo 4. aprila odpravila na štiridnevne priprave v Piran, potem pa jih čaka začetek spomladanskega dela prvenstva, kjer so po polovici odigranih tekem na samem vrhu lestvice.

Tekst: Rok Švajger
Foto: Tanja Justin

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB