FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Hribarjev memorial 2013

Minuli konec tedna je bil v Športnem parku v Domžalah v znamenju tradicionalnega Hribarjevega memoriala. Nogometni klub Domžale je že sedemnajstič v čast nekdanjemu predsedniku kluba Toniju Hribarju organiziral turnir najmlajših nogometašev, ki so v druženju z vrstniki izjemno uživali.

Domžale

Tokrat se je v Domžalah zbralo deset ekip iz vseh koncev Slovenije. Čeprav je bilo v ospredju sproščeno druženje s prijatelji iz drugih klubov, povejmo, da je na koncu prvo mesto osvojila ekipa Šampion Celje. Za njo so se zvrstili Domžale 2, Maribor in Domžale 1.


Nagrade so najboljšim podelili sin Tonija Hribarja, Jernej, poslovno-finančna direktorica Nogometnega kluba Domžale Tina Jeklic in igralca članskega moštva dvakratnih državnih prvakov Ivan Knezović in Jon Gorenc Stankovič.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto in video: Sedo Rošić

Skupina A:
# Klub
1. NK DOMŽALE 1
2. NK MARIBOR
3. NK TREBNJE
4. NK VIR
5. NK RADOMLJE

Skupina B:
# Klub
1. NK RUDAR TRBOVLJE
2. NK ŠAMPION
3. NK KOLPA
4. NK OLIMPIJA
5. NK DOMŽALE II

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB