FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kadeti Mintal Cup končali na 6. mestu

Selekcija do 16 let je ta konec tedna nastopila na močnem mednarodnem turnirju v Žilini na Slovaškem. Gre za tradicionalni Mintal Cup, ki nosi ime po odličnem slovaškem napadalcu Mareku Mintalu, ki je legenda domačega kluba. Domžalčani so tako še drugo leto zapored vrnili obisk MŠK Žilina na turnirju Domžale open. Varovanci Dejana Dončića so osvojili končno šesto mesto.

Domžale v Žilini

Domžalčani so lani v Žilini osvojili tretje mesto. V skupinskem delu tekmovanja so v konkurenci madžarskega Vašaša in Žiline zasedli drugo mesto. V tekmi za tretje mesto so se udarili z reprezentanco Madžarske in slavili z 2:0. Zmage na turnirju se je veselila praška Slavija pred Vašašem. Jon Gorenc Stanković, ki je sedaj že kapetan članskega moštva dvakratnih državnih prvakov, je dobil nagrado za najboljšega igralca turnirja.

Jon Gorenc Stanković

Na letošnjem turnirju so ekipe znova razdeljene v dve skupini. V prvi se merijo moštva Žiline, Viktorie Plzen in Vašaša iz Budimpešta, v drugi pa ekipe Domžal, praške Slavije in državne reprezentance Malezije.

Rezultati Domžal:
sobota, 27.07.2013:
Slavija Praga – Domžale 2:1 (0:0)
Gol za Domžale je dosegel Luka Šušnjara

Domžale – Malezija 1:3 (1:1)
Gol za Domžale je dosegel Luka Šušnjara

nedelja, 28.07.2013, tekma za 5. mesto:
Domžale - Vašaš Budimpešta 1:2 (0:0)
Gol za Domžale je dosegel Jan Repas

Tekst: Grega Krmavnar

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB