FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Aplavz za navijače!

Tekma z Zavrčem prejšnjo soboto je bila tekma, kakršnih si v NK Domžale želimo še veliko iz dveh razlogov. Prvi je bil všečna igra naših fantov, padli so trije super goli, drugi pa je bil polna tribuna navijačev in glasno navijanje naših najmlajših. Takega navijanja doma nismo imeli že nekaj časa. Tokrat lahko rečemo, da smo imeli dvanajstega igralca. Navijači so tisti, ki so moštvu dali dodatna krila.

Navijači

Luka Elsner: ''Skupaj smo naredili še en pomemben korak proti našemu cilju. Velik delež k zmagi so prispevali naši navijači, ki so nas v drugem polčasu, ko smo to najbolj potrebovali, burno podpirali. Energija, ki se je ustvarila v Športnem Parku, je bila izjemno pozitivna in samo upamo lahko, da bomo deležni takšne podpore tudi v nadaljevanju prvenstva. Z naše strani pa obljubljamo, da se bomo na vsaki tekmi trudili na vso moč in tako opravičili pričakovanja naših navijačev."

Navijači

Sporočilo kluba otrokom, staršem, babicam, dedkom, sosedom, prijateljem,…: lepo vas je bilo videti na stadionu, naše tri točke so tudi vaše! Se vidimo v soboto ob 16.30, ko v goste pride Koper!

NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB