FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Luka Koper 3:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 25. KOLO
sobota, 05.04.2014 ob 16:30
Športni park Domžale, 700 gledalcev
Strelca: 0:1 Palčič 24', 1:1 Živec 36', 2:1 Janža 77', 3:1 Aneff 89'

Sodniki:
Matej Jug (Tolmin), Janez Bezjak (Gorišnica), Uroš Bensa (Kojsko). Dodatna pomočnika: Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Davor Drečnik (Hrastnik). Četrti sodnik: Aleš Skok (Kidričevo). Delegat: Janko Turk (Lovrenc na Dravskem polju).

Domžale - Luka Koper 3:1

DOMŽALE
LUKA KOPER
41 Vidmar Nejc 83 Simčič Vasja
5 Zec Darko 4 Šme Denis
6 Horić Kenan 5 Blažič Miha
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Guberac Ivica
11 Živec Saša Aleksander 14 Galešić Goran
19 Maksimović Nemanja 16 Halilović Denis
23 Parker Joshua Kevin Stanley 20 Črnigoj Domen
37 Majer Žan 29 Palčič Matej
64 Janža Erik 30 Štromajer Jaka
88 Korun Uroš 33 Čovilo Miroslav
92 Kous Žiga 49 Pučko Matej


1 Balažič Izidor 1 Hasić Ermin
9 Vuk Goran 3 Gregorič Miha
15 Gorenc Stanković Jon 8 Žibert Urban
16 Jelar Anže 10 Lotrič Mitja
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 27 Hadžić Damir
77 Gabrić Drago 90 Nukić Mustafa
90 Husmani Zeni 99 Pličić Dražen

Strelca: 0:1 Palčič 24', 1:1 Živec 36', 2:1 Janža 77', 3:1 Aneff 89'
Menjave:
Domžale: Požeg Vancaš - Aneff 64', Majer - Jelar 72', Janža - Husmani 82'
Luka Koper: Štromajer - Nukić 58', Črnigoj - Žibert 64', Palčič - Lotrič 84'
Rumeni kartoni: Požeg Vancaš 25', Galešić 30', Čovilo 49, Korun 51'
Rdeči kartoni: /

Zaradi okrevanja po poškodbi so odsotni Nejc Skubic, Slobodan Vuk in Aleks Pihler. Luka Elsner je s svojim strokovnim vodstvom debitiral na prvi medsebojni tekmi z Luko Koper v letošnji sezoni. V 7. kolu so gostje v Športnem parku slavili z 1:0, z istim izidom se je končala tudi tekma 16. kola na Bonifiki.

90+4. Minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do tretje zmage v spomladanskem delu sezone.

90+2. Minuta: Koper je imel lepo priložnost za znižanje zaostanka. Prodiral je Čovilo, ki je z osmih metrov meril čez domača vrata.

90+1. Minuta: Četrti sodnik Aleš Skok je označil tri minute dodatka tekme.

3:1 Aneff; 89. minuta: Parker je začel akcijo na levi strani. Na kratko je podal do Živca, ki je prodrl v sredino. Podal je do Jelarja, ki je z 20 metrov močno streljal. Gostujoči branilci so žogo odbili do Aneffa, ki je z odličnim lob udarcem dosegel tretji gol Domžal na tekmi.

Nejc Vidmar

86. minuta: Lotrič je prodrl po levi strani. Znotraj kazenskega prostora je močno streljal na prvo vratnico, vratar Vidmar pa je žogo odbil v kot.

84. minuta: V ekipi Kopra je Palčiča zamenjal Lotrič.

82. minuta: V ekipi Domžal je Erika Janžo zamenjal Zeni Husmani.

79. Minuta: Kous je izvajal prosti strel na desni strani polovice Kopra. V kazenskem prostoru so gostje odbili do Zeca, ki je z vrhunskim udarcem s škaricami zadel vratnico.

2:1 Janža; 77. minuta: Živec je priboril prosti strel 25 metrov od gostujočih vrat. Z neposrednim strelom, nekoliko z desne, je vrhunsko meril Janža, ki je neubranljivo zadel zgornji levi kot vratarja Simčiča.

Erik Janža

72. minuta: V ekipi Domžal je nekoliko poškodovanega Žana Majerja zamenjal Anže Jelar.

69. minuta: Horić je odbil v kot za goste. Po podaji Guberca je žoga končala v rokah vratarja Vidmarja.

64. minuta: V ekipi Domžal je Rudija Požega Vancaša zamenjal Sasha Aneff, pri Kopru pa je Črnigoja zamenjal Žibert.

63. minuta: Koprčani so izvajali kot z leve strani. Po podaji v kazenski prostor so domači odbili, a so Koprčani žogo vrnili pred vrata. Tam je Nukić z glavo meril čez gol.

58. minuta: V ekipi Kopra je Štromajerja zamenjal Nukić.

Joshua Parker

54. minuta: Horić je odbil v kot za goste. Po podaji Guberca je z glavo odbil Majer. Na vrhu kazenskega prostora je do strela prišel Šme, ki je meril visoko čez domača vrata.

52. minuta: Kous je priboril kot z desne strani. Po podaji Janže je v kazenskem prostoru uspešno odbil Čovilo.

51. minuta: Zaradi prekrška nad Galešićem je rumeni karton prejel Uroš Korun.

50. minuta: Domžalčani so izvajali prosti strel slabih 30 metrov od gostujočih vrat. Z neposrednim strelom je poizkušal Parker, a je meril za las previsoko.

49. minuta: Rumeni karton je v ekipi Kopra prejel Čovilo.

Rudi Požeg Vancaš

48. minuta: Živec in Janža sta odlično kombinirala globoko na levi strani polovice Kopra. Slednji je podal pred vrata, kjer je v zadnjem trenutku pred Požegom Vancašem odbil Halilović.

47. minuta: Majer je priboril prosti strel na desni strani polovice Domžal. Po podaji Janže je žogo s pestmi uspešno odbil vratar Simčič.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo po levi strani. Živec je prodrl v sredino in s 16 metrov streljal proti vratom, toda vratar Simčič ni imel težjega dela.

Saša Aleksander Živec

45+1. minuta: Četrti sodnik Aleš Skok je označil minuto dodatka prvega polčasa.

1:1 Živec; 36. minuta:
Domžalčani so izpeljali odlično akcijo pred kazenskim prostorom Kopra. Požeg Vancaš je podal do Majerja, ki je iz igre vrgel dva branilca gostov. Do žoge je prišel Živec, ki je ob branilcu Kopra prišel do strela s 14 metrov in s pomočjo leve vratnice žogo poslal v mrežo.

30. minuta: Zaradi prekrška nad Horićem je rumeni karton prejel Galešić. Majer je izvajal prosti strel in podal na desno do Požega Vancaša. Ta je močno sprožil s 30 metrov in vratar Simčič je imel veliko težav z obrambo, domači pa so prišli do kota. Po dveh zaporednih kotih so se Koprčani ubranili.

0:1 Palčič; 24. minuta:
Koprčani so bili v napadu na levi strani. V prodoru je Črnigoj z roko udaril Požega Vancaša, ki je obležal na tleh, toda sodnik Jug tekme ni prekinil. Akcija se je nadaljevala in žoga je prišla na levi strani do Galešića. Ta je presenetil z močnim strelom, vratar Vidmar je žogo odbil v prečko, prvi pa je bil pri njej Palčič, ki jo je z glavo poslal v prazno mrežo. Pri strelu Galešića je pred vrati na igro vplival Črnigoj, ki je bil najverjetneje v prepovedanem položaju.

19. minuta: Galešić je poizkušal s samostojnim prodorom. Njegov strel z desnega roba kazenskega prostora je zletel mimo leve vratnice.

Darko Zec

15. minuta: Kous je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Kopra. Po podaji Janže na drugo vratnico je Korun z glavo žogo vrnil pred vrata, kjer je iz neposredne bližine Zec z glavo meril za las čez gostujoča vrata.

14. minuta: Čovilo je 30 metrov od vrat Kopra storil prekršek nad Parkerjem. Po podaji Majerja je žogo v kazenskem prostoru uspešno odbil Halilović.

10. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter protinapad, ki se je končal s prvim kotom za domače. Po uigrani akciji Janže in Živca je žoga prišla do Požega Vancaša, ki je z 20 metrov streljal s prve. Uspešno so blokirali gostujoči branilci.

5. minuta: Domžalčani imajo nekoliko več časa žogo v posesti, Koprčani pa so prišli do prvega strela. Z 20 metrov je poizkušal Črnigoj, domači pa so žogo odbili v kot. Po podaji Guberca je Horić odbil v nov kot. Po podaji Galešića je žogo v nov kot odbil Zec. Po podaji Guberca z leve strani je bilo nekaj zmede pred vrati Domžal, a je žoga končala v rokah vratarja Vidmarja.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Kopra.
Domžale - Koper


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lejla Rošić
Video: Sedo Rošić

Sponzor tekme:Cockta

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB