FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Kovjenić in Pihler mojstra playstationa

Trener Luka Elsner s svojimi pomočniki in klubskimi sodelavci veliko pozornosti namenja gradnji ekipnega duha, zato je tako rekoč vsak teden na sporedu vsaj ena aktivnosti, ki je usmerjena v ta segment delovanja nogometnega moštva. Tokrat so se nogometaši pomerili v igranju FIFE na playstationu.

Marko Kovjenić in Aleks Pihler

V dvoboju parov sta se v finale uvrstili moštvi Mongols Marka Kovjenića in Aleksa Pihlerja ter Persians Zenija Husmanija in Aladina Šišića. Mongols sta v polfinalu izločila ekipa Legionaires,ki sta jo sestavljala Darko Zec in Drago Gabrič, Persians pa sta si finale zagotovila z uspehom proti moštvu Samurai Anžeta Jelarja in Nejca Skubica.

Skupinska

V finalu smo spremljali izenačen obračun Manchestra Cityja – Mongols in münchenskega Bayerna – Persians. Angleži so po lepi akciji Agüera povedli z golom Fernandinha, po ostrem prekršku Danteja pa so imeli tudi večji del tekme igralca več na igrišču. Kljub temu je v drugem polčasu obrambi domačih pobegnil Mario Mandžukić in izid izenačil. O zmagovalcu, ki je prejel dva bona trgovine s športno opremo, so odločali streli z bele točke, kjer je bil uspešnejši klub iz Manchestra. Prestižni naslov prvaka Nogometnega kluba Domžale v playstationu je tako pripadel Marku Kovjeniću in Aleksu Pihlerju.


Uroš Korun

Gledalci

Luka Elsner

Sasha Aneff

Jon Gorenc Stanković

Alen Šišić

Gol

Gol

Kenan Horić

Drago Gabrić

Nejc Vidmar in Joshua Parker

Zeni Husmani

Darko Zec

Marko Kovjenić

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB