FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Skupna izjava NK Domžale in FC Luka Koper

NK Domžale in FC Luka Koper sta zaradi dogodkov na tekmi zadnjega kroga domačega državnega prvenstva prejela ukor Disciplinskega sodnika NZS. Razlog naj bi bil, da naj igralci ne bi upoštevali protokola tekme in zamudili na zadnji pregled opreme, zaradi česar se je tekma začela s štiriminutno zamudo. Temu v obeh klubih odločno nasprotujemo.

Pozdrav

Že leta je na igrišču v Športnem parku v Domžalah, zaradi specifike garderobnih prostorov, ki niso ob samem igrišču, USTALJENA PRAKSA protokola pred tekmo, da predstavnik sodnikov pred tekmo pride na igrišče in s piskom opozori igralce obeh ekip, da je čas za odhod v garderobo. Takšen način je bil v veljavi tudi na evropskih tekmah NK Domžale in prav nikoli se nam še ni zgodil podoben primer, ko so sodniki to ustaljeno prakso preprosto ignorirali in namesto na igrišču, svoje opozorilo v obliki piska izvedli kar pred garderobami, ki so bile seveda popolnoma prazne, saj so bili igralci obeh ekip na ogrevanju. Opozorila na nekaj sto metrov oddaljenem igrišču seveda ni mogoče slišati in upravičeno smo se kakšnih pet minut pred pol peto vsi udeleženci debelo gledali, kaj se dogaja, da sodniki niso prišli po igralce in v garderobe odšli sami. V kolikor ne bi sami tega storili bi se seveda tekma, ki je bila tudi v televizijskem prenosu, začela še z večjo zamudo.

Uradne pritožbe na to odločitev Disciplinskega sodnika seveda ne bomo podajali.

Dejstvo je, da je do zamude prišlo, naše mnenje pa je, da za zamudo niso odgovorni nogometaši in posledično kluba NK Domžale in FC Luka Koper.

Športni pozdrav!
FC Luka Koper
NK Domžale
Foto: Lejla Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB