FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Maribor 1:2 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 27. KOLO
sreda, 16.04.2014 ob 19:00
Športni park Domžale, 1.100 gledalcev
Strelci: 0:1 Mendy 24', 1:1 Živec 78', 1:2 Viler 80'

Sodniki:
Damir Skomina (Koper), Manuel Vidali (Gračišče), Dejan Patarić (Izola). Dodatna pomočnika: Roberto Ponis (Koper), Dragoslav Perić (Kranj). Četrti sodnik: Rafael Ajdovec (Kranj). Delegat: Janko Kodarin (Koper).

Mišo Vračan

DOMŽALE MARIBOR
41 Vidmar Nejc 33 Handanović Jasmin
5 Zec Darko 4 Šuler MArko
6 Horić Kenan 5 Filipović Željko
9 Vuk Goran 6 Milec Martin
11 Živec Saša Aleksander 14 Mendy Jean-Philippe
19 Maksimović Nemanja 17 Fajić Nusmir
23 Parker Joshua Kevin Stanley 20 Cvijanović Goran
27 Dobrovoljc Gaber 21 Dervišević Amir
37 Majer Žan 26 Rajčevič Aleksander
88 Korun Uroš 28 Viler Mitja
90 Husmani Zeni 39 Bohar Damjan


1 Balažič Izidor 1 Cotman Aljaž
7 Požeg Vancaš Rudi 7 Mejač Aleš
16 Jelar Anže 8 Mezga Dejan
17 Kovjenić Marko 9 Tavares Marcos Morales
20 Šišić Aladin 22 Vršič Dare
31 Ožbolt Alen 44 Arghus Soares
77 Gabrić Drago 70 Mertelj Aleš

Strelci: 0:1 Mendy 24', 1:1 Živec 78', 1:2 Viler 80'
Menjave:
Domžale: Vuk G. - Požeg Vancaš 46', Majer - Šišić 69', Maksimović - Ožbolt 77'
Maribor: Mendy - Tavares 86', Cvijanović - Mejač 90+1'
Rumeni kartoni: Zec 4', Šuler 55', Ožbolt 83'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Slobodana Vuka, Nejca Skubica, Žige Kousa, Sashe Aneffa in Aleksa Pihlerja. Kaznovan je Erik Janža.

90+4. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme.

90+1. minuta: V ekipi Maribora je Cvijanovića zamenjal Mejač.

90+1. minuta. Četrti sodnik Rafael Ajdovec je označil tri minute dodatka tekme.

89. minuta: Živec se je na polovici Maribora izkazal s preigravanjem. 25 metrov od vrat se je odločil za strel, odbito žogo pa je brez težav zaustavil vratar Handanović.

86. minuta: V ekipi Maribora je Mendyja zamenjal Tavares.

85. minuta: Mariborčani so bili znova nevarni v kazenskem prostoru Domžal. Mendy je ob Vidmarju podal v sredino, kjer je z glavo streljal Fajić, ki je meril mimo desne vratnice.

Veselje

83. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Ožbolt.

1:2 Viler; 80. minuta:
Mariborčani so kombinirali na robu kazenskega prostora Domžal. Domačini so skorajda prekinili napad, toda žoga je prišla do Vilerja, ki je nekoliko z leve z 18 metrov neubranljivo meril v spodnji levi kot domačih vrat.

1:1 Živec; 78. minuta:
Šišić je odlično prodrl po desni strani. Prišel je vse do vrat Maribora, kjer je podal v sredino. Žogi je smer nekoliko spremenil vratar Handanović, toda na pravem mestu je bil Živec, ki je žogo poslal v prazno mrežo.

77. minuta: Živec je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil Horić, ki je z glavo žogo za las zgrešil.

77. minuta: V ekipi Domžal je Nemanjo Maksimovića zamenjal Alen Ožbolt.

Nemanja Maksimović

74. minuta: Mariborčani so z globinsko podajo na vrhu kazenskega prostora našli Cvijanovića. Ta je podal na desno stran do Fajića, ki je s 15 metrov prišel do strela. Na pravem mestu je bil znova vratar Vidmar.

72. minuta: Mariborčani so kombinirali na polovici Domžal. Na desni strani je do žoge prišel Mendy, ki je z 18 metrov močno meril. Vratar Vidmar je bil zanesljiv.

69. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Aladin Šišić, ki je vknjižil svoj debi v prvi slovenski ligi.

67. minuta: Domžalčani so poslali dolgo podajo na polovico Maribora, kjer je odlično skočil Parker. Do žoge je prišel Majer, ki je s 25 metrov močno meril z voleja. Meril je previsoko.

65. minuta: Fajić je priboril kot z leve strani. Po podaji Cvijanovića je pred vrati uspešno odbil Zec.

Žan Majer

62. minuta: Živec je storil prekršek nad Mendyjem na polovici Domžal. Nekoliko z desne strani je s 25 metrov poizkušal Rajčević, ki je zadel živi zid.

59. minuta: Domžalčani so na hitro izvedli prosti strel na polovici Maribora. Do strela s 25 metrov je prišel Požeg Vancaš, a je bil zanesljiv vratar Handanović.

58. minuta: Mariborčani so ukradli žogo na polovici Domžal. Cvijanović je na levi strani našel Fajića, ki se je znova znašel sam iz oči v oči z vratarjem Vidmarjem. Napadalec Maribora je poizkušal z lob udarcem, a se je domači vratar mreže znova izkazal z obrambo.

55. minuta: Cvijanović je na polovici domačih podal do Fajića, ki je sam krenil proti vratom Domžal. S 16 metrov je močno sprožil proti vratom, Domžalčane je rešila prečka.

55. minuta: Zaradi prekrška nad Rudijem Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Šuler.

Rudi Pođeg Vancaš

53. minuta: Parker je na levi strani podal do Živca, ki je na robu kazenskega prostora prišel do strela. Meril je v spodnji levi kot, a je žoga za las zletela mimo vratnice vratarja Handanovića.

49. minuta: Domžalčani so odlično odprli drugi polčas. Parker je s tridesetih metrov preizkusil svoj strel. Meril je previsoko.

47. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali po desni strani. V kazenski prostor je prodrl Požeg Vancaš, podal v sredino, kjer je Živec s sedmih metrov streljal proti vratom, a je bil na pravem mestu vratar Handanović.

46. minuta: Domžalčani so si nemudoma pripravili priložnost za izenačenje. Parker je pobegnil po levi stran, poslal nizek predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Majer.

46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Gorana Vuka zamenjal Rudi Požeg Vancaš. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v taktični postavitvi 4-2-3-1

Nagradna igra

45+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Dobrovoljc je priboril kot z leve strani. Po predložku Majerja je bil pred vrati znova najvišji Mendy, ki je odbil z glavo.

41. minuta: Filipović je s podajo v globino podal do Fajića, ki je v kazenskem prostoru nevarno sprožil v zgornji desni kot. Z odlično obrambo je žogo v kot odbil vratar Vidmar.

35. minuta: Husmani je bil pri žogi na desni strani polovice Maribora. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo odbil Milec. Žoga je prišla od Živca, ki je z voleja meril mimo gostujočih vrat.

Gaber Dobrovoljc

29. minuta: Rajčeviću je na desni strani žoga ušla v kot. Po podaji Živca je odbil Milec. V nadaljevanju akcije je predložek z leve strani poslal Dobrovoljc. V kazenskem prostoru je Šuler s komolcem zadel Zeca, vendar se sodnik Skomina ni oglasil.

27. minuta: Milec je na levi strani kazenskega prostora slabo izbil žogo. Do nje je prišel Maksimović, ki je s težkega položaja prišel do strela, a je bil na pravem mestu vratar Handanović.

0:1 Mendy; 24. minuta:
Mendy je globoko na levi strani polovice Domžal priboril prosti strel. Cvijanović je ostro podal na prvo vratnico, kjer je žogo z glavo v mrežo preusmeril Mendy.

22. minuta: Horić je odbil v kot za Maribor z leve strani. Po podaji Cvijanovića je žogo s pestjo uspešno odbil vratar Vidmar.

20. minuta: Živec je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Majerja so gostje odbili v kot. Po podaji Živca je v nov kot odbil Mendy. Tudi po drugi podaji Živca je bil najvišji v gostujočem kazenskem prostoru Mendy.

Saša Aleksander Živec

11. minuta: Viler je prodiral po levi strani. Poslal je nizek predložek na prvo vratnico, kjer je Fajić streljal v zunanji del mreže.

4. minuta: Zaradi prekrška nad Derviševićem je rumeni karton prejel Darko Zec.

3. minuta: Milec je z desne strani poslal nizek predložek v kazenski prostor, kjer je bil pred Vidmarjem pri žogi Bohar, a mu je žoga ušla z igrišča.

2. minuta: Filipović je na polovici Maribora storil prekršek nad Maksimovićem. Prosti strel nekoliko z leve je izvajal Korun, ki je meril proti vratom, a je bil zanesljiv vratar Handanović.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.
Domzale - Maribor


Sponzor: Avtomehanika Kveder

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB