FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Krka 0:0 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 31. KOLO
sobota, 03.05.2014 ob 18:00
Športni park Domžale, 600 gledalcev
Sodniki: Davor Drečnik (Hrastnik), Andraž Kovačič (Preserje), Franci Pavlič (Laze v Tuhinju). Dodatna pomočnika: Andrej Žnidaršič (Kranj), Rade Obrenović (Ljubljana). Četrti sodnik: Dejan Švarc (Ivančna Gorica). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana).

Prihod

DOMŽALE
KRKA
41 Vidmar Nejc 31 Obradović Matko
5 Zec Darko 4 Krljanovič Dejan
6 Horić Kenan 6 Buden Vinko
7 Požeg Vancaš Rudi 11 Ihbeisheh Jaka
20 Šišić Aladin 17 Dežmar Danijel
23 Parker Joshua Kevin Stanley 21 Rašič Danijel
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 27 Perič Marin
37 Majer Žan 47 Carević Mario
64 Janža Erik 55 Zeljković Zoran
88 Korun Uroš 77 Kastrevec Žiga
92 Kous Žiga 99 Ranič Saša


1 Balažič Izidor 68 Vidergar Tomaž
9 Vuk Goran 10 Mojstrović Denis
10 Vuk Slobodan 15 Ejup Leo
15 Gorenc Stanković Jon 19 Kramar Urban
16 Jelar Anže 25 Kočevar Žiga
27 Dobrovoljc Gaber 28 Arouna Dang A Bissene
31 Ožbolt Alen 33 Mba Joel Stephane Obele

Strelci: /
Menjave:
Domžale: Parker - S. Vuk 41', Aneff - Ožbolt 71', Šišić - Jelar 77'
Krka: Carević - Kočevar 74', Kastrevec - Arouna 76', Ranić - Ejup 89'
Rumeni kartoni: Horić 4', Kastrevec 10', Majer 29', Ranić 30', Šišić 36'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Nogometnega kluba Domžale zaradi okrevanja po poškodbi ni Nemanje Maksimovića, Saše Aleksandra Živca, Nejca Skubica, Aleksa Pihlerja in Zenija Husmanija, ki od tekme z Gorico čuti bolečine v gležnju.

90+4. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Dejan Švarc je označil tri minute dodatka tekme.

89. minuta: V ekipi Krke je Raniča zamenjal Ejup.

Kenan Horić

87. minuta: Ranič je priboril kot za Krko. Po podaji Krljanovića je z glavo odbil Zec. Do strela z voleja je prišel Ranič, ki je meril nenatančno.

83. minuta: Kous je priboril kot z desne strani. Po podaji Požega Vancaša je z glavo streljal Zec, a je bil na pravem mestu vratar Obradovič.

80. minuta: Domžalčani so imeli novo lepo priložnost. Slobodan Vuk je prišel do strela znotraj kazenskega prostora, a je meril za las mimo leve vratnice.

79. minuta: Požeg Vancaš je na levi strani kazenskega prostora lepo v ogenj poslal Janžo. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je bil povsem sam Slobodan Vuk. Z glavo je streljal v spodnji desni kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Obradovič.

Slobodan Vuk

77. minuta: V ekipi Domžal je Aladina Šišića zamenjal Anže Jelar.

77. minuta: Požeg Vancaš je priboril kot z leve strani. Po podaji Janže je odbil Arouna.

76. minuta: V ekipi Krke je Kastrevca zamenjal Arouna.

74. minuta: V ekipi Krke je Carevića zamenjal Kočevar.

71. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Alen Ožbolt.

Nejc Vidmar

69. minuta: Kous je priboril kot z desne strani. Po podaji Šišića so gostje uspešno odbili.

67. minuta: Horić je storil prekršek 28 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Zeljković, ki je meril za las mimo leve vratnice.

63. minuta: Korun je podal na desno stran do Kousa, ki je poslal odličen predložek v kazenski prostor. Z 12 metrov je z glavo streljal Vuk, a je bil na pravem mestu vratar Obradovič.

62. minuta: Zeljković je z domiselno podajo v kazenskem prostoru našel Ihbeisheha. Ta je prišel do strela z 12 metrov, a je bil na pravem mestu vratar Vidmar.

60. minuta: Krka je prišla do zaključnega strela. S 25 metrov je z levico poizkušal Zeljković, ki je meril mimo leve vratnice.

Erik Janža

56. minuta: Šišić je priboril prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Krke. Janža je poizkušal z neposrednim strelom, a je odbil Perić. Janža je znova prišel do strela z voleja, a je bil na pravem mestu vratar Obradovič.

52. minuta: Rašić je bil pri žogi na desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Perić z glavo streljal mimo vrat.

51. minuta: Šišić je prodiral po desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer z glavo ni najbolje streljal Aneff.

48. minuta: Zeljković je izvajal prosti strel z desne stani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Carević dvakrat poizkušal s podajo pred vrata. Na koncu je Kous žogo odbil v kot.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krke.

Nagradna igra

45+2. minuta: Glavni sodnik Davor Drečnik je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Dejan Švarc je označil minuto dodatka.

41. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Joshuo Parkerja zamenjal Slobodan Vuk, ki je vknjižil prvi nastop po prvi tekmi spomladanskega dela proti Gorici.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Ihbeishehjem je rumeni prejel Aladin Šišić.

33. minuta: Požeg Vancaš je priboril prosti strel slabih 30 metrov od vrat Krke. Z neposrednim strelom je poizkušal Parker, ki je meril previsoko.

Rudi Požeg Vancaš

30. minuta: Zaradi prekrška nad Šišićem je rumeni karton prejel Ranić.

29. minuta: Zaradi prekrška nad Perićam je rumeni karton prejel Žan Majer.

28. minuta: Korun je na levi strani našel Parkerja, ki je z roba kazenskega prostora nevarno sprožil v dolgi kot. Žoga je zletela za las mimo vrat, Domžalčani pa so prišli do kota, saj se je nekdo od gostov žoge dotaknil.

25. minuta: Zeljković je poslal predložek z desne strani. Pred vrati je poizkušal žogo z glavo zadeti Perić, a je bil vratar Vidmar na golovi črti zanesljiv.

Joshua Parker

21. minuta: Parker se je izkazal s prodorom po desni strani polovice Krke. Njegov predložek na drugo vratnico je v kot odbil Perić. Po uigrani akciji s kota je Požeg Vancaš poslal nevaren predložek pred vrata, kjer je s pestmi uspešno odbil vratar Obradovič.

17. minuta: Šišić je na desni strani našel Kousa, ki je poslal predložek pred vrata gostov, kjer so branilci odbili v kot. Po podaji Janže je bil Zec nekoliko prenizek in je žogo le oplazil.

13. minuta: Krka je izpeljala uspešen napad po desni strani. S 25 metov je nevarno sprožil Rašić, a je meril nekoliko previsoko.

12. minuta: Šišić je priboril kot z desne strani. Janža in Požeg Vancaš sta izpeljala uigrano akcijo. Janža je podal navzven do Majerja, ki je s 25 metrov neovirano streljal. Meril je nekoliko previsoko.

Aladin Šišić

10. minuta: Zaradi prekrška nad Zecem je rumeni karton prejel Kastrevec.

5. minuta: Korun je začel protinapad na polovici Domžal. Podal je do Aneffa, ki je na desni strani našel Parkerja. Ta je poizkušal poslati predložek v kazenski prostor, žoga pa je zletela za las mimo desne vratnice.

4. minuta: Zaradi prekrška nad Kastrevcem je rumeni karton prejel Horić.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal.
Domžale - Krka

Sponzor tekme: Restavracija Park

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB