FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Šmartno 1928 - Domžale 0:5 (foto)

Pokal Slovenije 2014/2015, 1. krog
sreda, 20.08.2014 ob 16:00
Šmartno ob Paki, 200 gledalcev
Strelci: 0:1 Ožbolt 32', 0:2 Parker 41', 0:3 Aneff 61', 0:4 Parker 71', 0:5 Korun 84'

Sodniki:
Dragoslav Perić (Kranj), Franci Pavlič (Laze v Tuhinju), Rafael Ajdovec (Kranj). Delegat: Srečko Kandare (Ljubljana).

Pozdrav

ŠMARTNO 1928
DOMŽALE
20 Pusovnik Tadej 1 Milić Dejan
2 Kurež Gašper 2 Skubic Nejc
3 Zamernik Gregor 5 Zec Darko
4 Bezovnik David 8 Jelar Anže
5 Tajnšek Jan 17 Podlogar Matej
6 Štorman Aljaž 19 Maksimović Nemanja
7 Fasvald Nik 20 Šišić Aladin
8 Pungeršek Nino 23 Parker Joshua
9 Kidrič Rok 27 Dobrovoljc Gaber
10 Đokić Saša 31 Ožbolt Alen
11 Zbičajnik Blaž 88 Korun Uroš


1 Rozman Domen 41 Vidmar Nejc
13 Maze Staš 6 Horić Kenan
14 Gačnik Andrej 7 Požeg Vancaš Rudi
15 Korošec Jordan 26 Aneff Sasha
16 Dobnik Žan 64 Janža Erik
17 Mišetič Žan 87 Morel Benjamin
18 Pungeršek Tilen 90 Husmani Zeni

Strelci: 0:1 Ožbolt 32', 0:2 Parker 41', 0:3 Aneff 61', 0:4 Parker 71', 0:5 Korun 84'
Menjave
Šmartno 1928: Tajnšek - Korošec 46', Zbičajnik - Maze 61', Pungeršek - Dobnik 74'
Domžale: Ožbolt - Aneff 46', Maksimović - Morel 61', Parker - Vancaš Požeg 71'
Rumeni kartoni: Zbičajnik 59'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Slobodana Vuka. Veljko Simić je prejel vso potrebno dokumentacijo za igranje poklicnega nogometa v Sloveniji in se bo ekipi pridružil v naslednjih dneh.
90+1. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perić je označil konec tekme in Domžalčani so se zanesljivo uvrstili v drugi krog pokalnega tekmovanja.

90. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Aneff je podal do Jelarja, ki je s 14 metrov meril visoko čez vrata.

88. minuta: Šmartno je prišlo do prostega strela z dobrih 25 metrov. Bezovnik je nevarno sprožil pod prečko, a se je z obrambo izkazal vratar Milić.

86. minuta: Jelar je bil pri žogi globoko na polovici Šmartnega. 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel v zgornji levi kot domačih vrat. Žoga je oplazila prečko.

Uroš Korun

0:5 Korun; 84. minuta: Domžalčani so znova odlično izvedli hiter protinapad. Po desni strani je pobegnil Požeg Vancaš, ki je na vrhu kazenskega prostora našel Koruna. Ta je s 16 metrov s prve natančno meril v levi kot domačih vrat.

83. minuta: Skubic je z odlično podajo ob avt liniji zaposlil Podlogarja, ki je v kazenskem prostoru našel Aneffa. Ta je preigral domačega vratarja, vendar ni streljal na prazna vrata, saj se je nesebično odločil za podajo proti Podlogarju. Urugvajec je svojemu soigralcu podal za hrbet, tako da je Podlogar šele v nadaljevanju akcije prišel do strela. Njegov poizkus je vratar Pusovnik odbil.

77. minuta: Svoj strel je preizkusil tudi Morel, ki je poizkušal s 25 metrov. Nogo je podstavil Štorman in žoga je zletela za las mimo desne vratnice.

74. minuta: V ekipi Šmartnega je Pungerška zamenjal Dobnik.

Joshua Parker

71. minuta: V ekipi Domžal je Joshuo Parkerja zamenjal Rudi Požeg Vancaš.

0:4 Parker; 71. minuta: Domžalčani še naprej ne popuščajo. Korun je na desni strani našel Aneffa, ki je v kazenskem prostoru zaposlil Podlogarja. Ta je z nizkim predložkom pred vrati iskal Parkerja. Eden od domačih branilcev je podstavil nogo, tako da je žoga zletela proti vratom. Vratar Pusovnik jo je odbil do osamljenega Parkerja, ki mu ni bilo težko zadeti prazne mreže.

69. minuta: Domžalčani so izjemno razigrani v zadnjih minutah. Zopet je Parker odlično podal za Aneffa, ki je bil povsem sam pred domačimi vrati. Z 11 metrov je meril mimo desne vratnice.

67. minuta: Šišić je bil pri žogi na levi strani kazenskega prostora Šmartnega. Poizkušal je s strelom v zgornji levi kot domačih vrat, a je bil za las nenatančen.

Sasha Aneff

61. minuta: V ekipi Domžal je Nemanjo Maksimovića zamenjal Benjamin Morel, pri Šmartnem pa poškodovanega Zbičajnika Maze.

0:3 Aneff, 61. minuta:
Dobrovoljc je odlično prestregel podajo domačih na polovici Domžal. Potegnil je proti sredini in zaposlil Parkerja, ki je s svojo hitrostjo brez težav prodrl v kazenski prostor. Namesto strela je odlično podal pred vrata, kjer je nogo podstavil Aneff in zatresel prazno mrežo.

60. minuta: Prosti strel s 25 metrov je izvajal Korun, ki je lepo meril v desni kot domačih vrat, a je bil za las nenatančen.

59. minuta: Zaradi prekrška nad Aladinom Šišićem je rumeni karton prejel Zbičajnik.

Aladin Šišić

53. minuta: Maksimović je začel akcijo na polovici Šmartnega. Podal je do Parkerja, ki je s prve zaposlil Podlogarja. Ta je s prve žogo spravil do Šišića, ki je z vrha kazenskega prostora nevarno meril v desni kot domačih vrat. Z odlično obrambo se je izkazal Pusovnik, ki je žogo odbil v kot.

51. minuta: Domžalčani še naprej pritiskajo proti vratom Šmartnega. Na levi strani kazenskega prostora je do strela prišel Šišić, ki je meril previsoko.

46. minuta: V ekipi Domžal je Alena Ožbolta zamenjal Sasha Aneff, pri Šmartnem pa Tajnška Korošec. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+1. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perić je brez dodatka označil konec prvega polčasa.

Joshua Parker

0:2 Parker; 41. minuta:
Skubic je izvajal kot z leve strani. Njegovo podajo je nazaj do Skubica odbil vratar Pusovnik. Igralec Domžal je z glavo poslal predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo žogo v spodnji desni kot preusmeril Parker.

40. minuta: Ožbolt je odlično podal na desno stran do Šišića, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Domači so slabo izbili in do strela z neposredne bližine je prišel Podlogar. Vratar Pusovnik je z odlično obrambo žogo odbil v kot.

39. minuta: Šišić je priboril kot z desne strani. Skubic je poslal predložek v kazenski prostor, kjer je s sedmih metrov do strela z glavo prišel Maksimović. Meril je za las mimo desne vratnice.

35. minuta: Maskimović je na levi strani priboril kot. Po podaji Skubica domači niso uspeli razčistiti in do strela s težkega položaja je prišel Parker. Meril je previsoko.

Alen Ožbolt

1:0 Ožbolt; 32. minuta:
Maksimović je z odlično podajo za hrbtom domačih branilcev našel Ožbolta. Prvi strel napadalca Domžal je vratar Pusovnik odbil, v drugo pa je Ožbolt s prefinjenim lob udarcem žogo pospravil v mrežo.

23. minuta: Dobrovoljc je uspešno prodiral po levi strani polovice Šmartnega. V idealnem trenutku je v ogenj poslal Šišića, ki je poslal predložek v kazenski prostor. S strelom je najprej poizkušal Ožbolt, potem še Parker, a vratar Pusovnik, po dobrem bloku branilcev, z obrambo ni imel veliko dela.

18. minuta: Parker je prodrl v kazenski prostor Šmartnega po levi strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je v kot odbil Tajnšek. Kot je izvajal Skubic, a so se domači uspešno ubranili.

14. minuta: Ožbolt je poizkušal s strelom s 25 metrov, a so domači odbili v kot z desne strani. Po podaji Skubica so Šmarčani uspešno odbili iz svojega kazenskega prostora.

Matej Podlogar

10. minuta: Ožbolt je bil pri žogi na polovici Šmartnega. Podal je do Jelarja, ki je s slabih 30 metrov močno sprožil proti vratom. Z veliko težav je žogo v kot odbil vratar Pusovnik. Po podaji Skubica s kota so gostje storili prekršek pred domačimi vrati.

8. minuta: Parker je priboril kot z leve strani. Po predložku Skubica je na prvi vratnici z glavo odbil Tajnšek. V nadaljevanju akcije je z desne strani predložek na drugo vratnico poslal Podlogar, vratar Pusovnik pa je s konicami prstov pred Skubicem žogo odbil v kot. Po vnovični podaji Skubica s kota je na prvi vratnici odbil Tajnšek. Z vrha kazenskega prostora je s prve z voleja streljal Šišić, a je meril previsoko.

7. minuta: Ožbolt je pobegnil po desni strani. Nizek predložek v kazenski prostor je v kot odbil Bezovnik. Po uigrani akciji s kota so Domžalčani prišli do prostega strela globoko na desni strani polovice Šmartnega. Po predložku Skubica je žogo s strelom z glavo v mrežo pospravil Parker. Glavni sodnik Perić je pri strelu napadalca Domžal dosodil prekršek.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Šmartnega.
Šmartno 1928 - Domžale

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB