FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Luka Elsner in Matej Oražem sprejela nominaciji

Svetovni splet in predvsem družbena omrežja je preplavila Ice Bucket Challenge manija. Igra je dobrodelna in zelo preprosta. Polijete se s škafom ledeno hladno vode in nominirate tri prijatelje, ki morajo storiti enako. Če kdo od teh tega ni pripravljen storiti, mora nameniti določen znesek izbrani dobrodelni organizaciji. Kljub temu večina udeležencev igre stori oboje, torej opravi donacijo in se polije z ledeno hladno vodo. To velja tudi za člane Nogometnega kluba Domžale, Joshuo Parkerja, ki je bil pobudnik ideje, Nejca Vidmarja, Kenana Horića, Luko Elsnerja in Mateja Oražma.

Luka Elsner

Medtem ko se v tujini sredstva zbirajo za organizacijo, ki razvija zdravilo za Amiotrofično lateralno sklerozo (ALS), smo se v Nogometnem klubu Domžale priključili akciji Srce Sloveniji, ki zbira sredstva za nakup šolskih potrebščin. S pomočjo SMS sporočila ste lahko že ta trenutek dobrodelni tudi vi. Na številko 1919 pošljite zapis ''SRCESLOVENIJI1'', če želite donirati 1 evro ali ''SRCESLOVENIJI5'', če želite donirati 5 evrov.

Ice bucket

Nominacije:
Joshua Parker je izbral: Jean-Philipp Mendy, Paddy Kenny, Luka Elsner
Kenan Horić je izbral: Nusmir Fajić, Adnan Zahirović in Avdija Vrsajević
Nejc Vidmar je izbral: Matej Oražem, Milenko Ačimović in Zlatko Zahović


Na nominaciji sta se že odzvala trener Luka Elsner in športni direktor Matej Oražem:


Tekst: Grega Krmavnar
Foto in video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB