FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Luka Koper - Domžale 0:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2014/2015, 6. KOLO
nedelja, 24.08.2014 ob 18:00
ŠRC Bonifika Koper, 600 gledalcev
Strelec: 0:1 Živec 60'

Sodniki:
Andrej Žnidaršič (Kranj), Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica) in Gorazd Prelog (Preddvor). Četrti sodnik: Dragoslav Perič (Kranj). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana).

Pozdrav

LUKA KOPER
DOMŽALE
25 Radošević Božidar 41 Vidmar Nejc
5 Blažič Miha 2 Skubic Nejc
7 Guberac Ivica 6 Horić Kenan
11 Ivetič Perica 7 Požeg Vancaš Rudi
16 Halilović Denis 11 Živec Saša Aleksander
18 Štulac Leo 19 Maksimović Nemanja
20 Črnigoj Domen 26 Aneff Sasha
27 Hadžić Damir 37 Majer Žan
29 Palčič Matej 64 Janža Erik
30 Štromajer Jaka 88 Korun Uroš
49 Pučko Matej 90 Husmani Zeni


1 Hasić Ermin 1 Milić Dejan
2 Andrejašič Jan 5 Zec Darko
3 Gregorič Miha 17 Podlogar Matej
4 Šme Denis 26 Šišić Aladin
8 Žibert Urban 27 Dobrovoljc Gaber
9 Bradaschia Daniel 31 Ožbolt Alen
10 Lotrič Mitja 87 Morel Benjamin

Strelec: 0:1 Živec 60'
Menjave:
Luka Koper: Blažič - Bradaschia 65', Štromajer - Lotrič 75', Ivetić - Žibert 81'
Domžale: Majer - Ožbolt 74', Aneef - Morel 82', Husmani - Zec 88'
Rumeni kartoni: Aneff 44', Ivetić 56', Bradaschia 72', Štulac 76'
Rdeči kartoni: Hadžić 90'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Slobodana Vuka in Veljka Simića, ki je včeraj opravil prvi trening z novimi soigralci. Zaradi osebnih razlogov v Koper ni odpotoval Joshua Parker.

90+5. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme in Domžalčani v letošnji sezoni ostajajo edina ekipa, ki ima stoodstotni izkupiček, hkrati pa je na ravni lige postavila rekord po številu zmag brez prejetega gola v uvodu sezone.

Nejc Vidmar

90+3. minuta: Koprčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Črnigoja so Domžalčani na drugi vratnici odbili v nov kot. Po podaji Guberca Domžalčani niso uspeli razčistiti. Na koncu je do strela prišel Palčič, ki je meril previsoko.

90+1. minuta: Koprčani so prišli do zaključnega strela. Z 20 metrov je v spodnji levi kot meril Štulac, ki je bil za las nenatančen.

90+1. minuta: Četrti sodnik Dragoslav Perić je označil štiri minute dodatka tekme. Prosti strel s 25 metrov je izvajal Janža, ki je meril previsoko.

Rdeči karton Hadžič; 90. minuta:
Živec je pobegnil obrambi Kopra. Z ročno zavoro ga je zaustavil Hadžić in prejel neposredni rdeči karton.

Rdeči karton

88. minuta: V ekipi Domžal je Zenija Husmanija zamenjal Darko Zec.

82. minuta: V ekipi Domžal je Sasho Aneffa zamenjal Benjamin Morel.

81. minuta: V ekipi Kopra je Ivetiča zamenjal Žibert.

80. minuta: Skubic je s podajo ob avt liniji našel Husmanija. Ta je poslal močan predložek pred vrata, kjer so domači pred Živcem odbili v kot. Janža je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo podaljšal Maksimović. Pred vrati je Guberac odbil v kot. Po podaji Janže je Horić pred vrati storil prekršek.

Kenan Horić

76. minuta: Zaradi prekrška nad Alenom Ožboltom je rumeni karton prejel Štulac.

75. minuta: V ekipi Kopra je Štromajerja zamenjal Lotrič.

74. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Alen Ožbolt.

72. minuta: Zaradi prekrška nad Aneffom je rumeni karton prejel Bradaschia.

Nemanja Maksimović

68. minuta: Koprčani so prišli do žoge na polovici Domžal. Črnigoj je poizkušal s strelom s 25 metrov, a je meril previsoko.

66. minuta: Majer je prišel do žoge na polovici Kopra. Dobrih 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel, žoga pa je švignila mimo zgornjega levega kota domačih vrat.

65. minuta: V ekipi Kopra je Blažiča zamenjal Bradaschia.

0:1 Živec; 60. minuta:
Živec je bil pri žogi na polovici Kopra. Z odličnim preigravanjem v desno je prišel v kazenski prostor. Iz ozkega kota je močno streljal po tleh in žoga je med nogama domačega vratarja Radoševića zletela v mrežo.

Saša Živec

59. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po desni strani. Požeg Vancaš je bil izjemno vztrajen in je prodrl v kazenski prostor. Podal je nazaj do Živca, ki je iz ugodnega položaja streljal po tleh. Vratar Radošević je žogo zadržal v svojih rokah.

56. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Majerjem je rumeni karton prejel Ivetić.

50. minuta: Živec je pobegnil po levi strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je Majerju žogo zletela med nogama.

49. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili. Požeg Vancaš je v sredini našel Majerja, ki je z 20 metrov meril previsoko.

Žan Majer

48. minuta: Koprčani so prvi zapretili v drugem polčasu. Ivetić se je dobro znašel na levi strani kazenskega prostora Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo nekoliko previsoko meril Palčič.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

45+1. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je brez dodatka označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Zaradi prekrška nad Ivetićem je rumeni karton prejel Sasha Aneff.

Uroš Korun

42. minuta: Vidmar je bil pri grajenju žoge nekoliko nespreten in Koprčani so prišli do kota z desne strani. Po podaji Ivetića je Maksimović odbil do Štulca, ki je z vrha kazenskega prostora streljal z voleja. Eden od domžalskih branilcev je podstavil nogo in domači so prišli do novega kota. Tudi tokrat so se Domžalčani uspešno ubranili.

26. minuta: Husmani je na polovici Kopra z glavo podal do Živca. Ta je z leve strani potegnil v sredino in poizkušal s strelom z dobrih 20 metrov. Meril je preveč po sredini, tako da vratar Radošević ni imel težjega dela.

21. minuta: Halilović je 25 metrov od vrat Kopra storil prekršek nad Živcem. Prosti strel nekoliko z leve strani je izvajal Korun, ki je v živem zidu zadel Črnigoja. V nadaljevanju akcije je Horić s požrtvovalno potezo z glavo podal do Husmanija. Ta je s 25 metrov streljal po tleh, a je bil na pravem mestu vratar Radošević.

16. minuta: Koprčani so prvič nevarneje zapretili proti vratom Domžal. Dobrih 20 metrov od vrat je v spodnji desni kot močno streljal Guberac. Vratar Vidmar je žogo odbil do Štromajerja, ki je z 10 metrov stresel prečko. V nadaljevanju akcije so domači prišli do kota. Po podaji Guberca so Koprčani storili prekršek nad vratarjem Vidmarjem.

Nejc SKubic

14. minuta: Maksimović je uspešno prodiral na polovici Kopra. Na levi strani kazenskega prostora je našel Živca, ki je poslal močan predložek na vrh kazenskega prostora. Tam je s prve z voleja poizkušal Požeg Vancaš, a so domači uspešno blokirali.

11. minuta: Majer je prišel do žoge na polovici Kopra. Na vrhu kazenskega prostora je preigral dva branilca in prišel sam pred vratarja Radoševića. Namesto strela je žogo zavrnil proti Živcu, a so se umešali branilci Kopra.

8. minuta: Horić je odbil v prvi kot Kopra. Po podaji Guberca so se gostje uspešno ubranili.

7. minuta: Domžalčani so pritisnili domačine na svojo polovico. Skubic je izvajal avt z desne strani. Našel je Požega Vancaša, ki je z 20 metrov streljal po tleh. Vratar Radošević je bil zanesljiv.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

Koper - Domžale

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB