FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Komenda 7:0 (3:0)

Nogometaši Domžal so se v torek na glavnem domžalskem stadionu pomerili s Komendo, ki nastopa v prvi ligi MNZ Ljubljana. Strokovno vodstvo je priložnost namenilo igralcem, ki v soboto proti velenjskemu Rudarju niso igrali. Dvakratni državni prvaki so visoko zmagali, najučinkovitejši pa je bil napadalec Khalil Lambin, ki je ob Kamniški Bistrici na preizkušnji. 20-letni napadalec iz Slonokoščene obale je dosegel kar štiri gole. Preostale sta dosegla Jernej Papež, ki je bil uspešen dvakrat in Jure Škafar.

Jure Škafar

Prijateljska tekma
torek, 28.08.2012
Športni park Domžale, 100 gledalcev
DOMŽALE - Komenda  7:0 (3:0)

Strelci: 1:0 Lambin 21', 2:0 Papež 30', 3:0 Lambin 41', 4:0 Lambin 54', 5:0 Škafar 58', 6:0 Lambin 67', 7:0 Papež 86'

Domžale: Vjekoslav Andrić (Velić Emil 62'), Gaber Dobrovoljc, Darko Zec (Lamin Diallo 46'), Tadej Rems, Jaka Ihbeisheh (Kurtovič Filip 46'), Dejan Gerić (Aleks Pihler 46'), Marko Kovjenić (Jure Škafar 46'), Jure Balkovec, Miha Kostanjšek (Luka Vrhunc 46'), Khalil Lambin, Jure Papež.
 
Komenda: Cimirotić (Klemen 62'), Befanović (Škafar 61'), Jolović, Kukovica, Kuraja, Križman (Dobrijević 40' (Črnolič 62')), Dedić (Klevže 40'), Hafizović (Vrhovnik 44'), Jovanović (Peterka 37'), Muhović, Trivunčević.

1:0 Lambin; 21. minuta: Balkovec je bil pri žogi na levi strani polovice Komende. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil Kostanjšek. Nesebično je podal pred vrata, kjer je Lambin le še pospravil žogo v mrežo. Lambin je nogometaš iz Slonokoščene obale, ki je ob Kamniški Bistrici na preizkušnji.

2:0 Papež; 30. minuta: Komendčani so se poigravali na svoji polovici. Napako je storil Kuraja in Jernej Papež je sam stekel proti vratarju Cimirotiću. S strelom po tleh je žogo poslal mimo gostujočega čuvaja mreže in povišal vodstvo Domžal.

3:0 Lambin; 41. minuta: Domžalčani so ponovno uspešno kombinirali na polovici Domžal. Žoga je na levi strani prišla do Balkovca, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Tam je bil najhitrejši Lambin, ki je iz neposredne bližine žogo poslal v prazno mrežo.

4:0 Lambin; 54. minuta: Domžalčani so napadali po levi strani polovice Komende. Kurtović je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je Škafar žogo vrnil v osrčje kazenskega prostora, kjer je bil osamljeni Lambin. Z 10 metrov je žogo poslal v spodnji desni kot nemočnega vratarja Cimirotića.

5:0 Škafar; 58. minuta: Domžalčani so ponovno napadali po levi strani. Vrhunc je poslal žogo na drugo vratnico, kjer je s prve na volej streljal Škafar. Žogo je s sedmih metrov poslal ob levo vratnico gostujočih vrat.

6:0 Lambin; 67. minuta: Domžalčani so tokrat prebili levo stran obrambe Komende. Odličen predložek pred vrata je poslal Papež, Lambin pa je z glavo dosegel še svoj četrti gol na tekmi.

7:0 Papež; 86. minuta: Pihler je bil pri žogi na sredini igrišča. Z imenitno podajo med branilci Komende je našel Papeža. Slednji je uspešno preigral vratarja Klemna in poslal žogo v spodnji desni kot gostujočih vrat.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB