FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: To so neugodne tekme

Nogometaši Domžal so se po ponedeljkovem regeneracijskem treningu ponovno zbrali v torek ob 11:00. Slabe volje med igralci po tekmi z Muro ni bilo čutiti, saj so prikazali zelo dobro igro, manjkala je le učinkovitost, ki je težava dvakratnih državnih prvakov že vse od začetka sezone.

Korun ce

Sedaj so misli varovancev Stevana Mojsilovića že v popolnosti usmerjene v pokalno tekmovanje in na gostovanje v Slovenskih Konjicah. V sredo ob 16:00 jih čaka obračun z Dravinjo, ki jo s trenerske klopi vodi nekdanji strateg Domžal Robert Pevnik. Pred tekmo z zadnjeuvrščenim moštvom Druge slovenske lige smo se pogovarjali z branilcem Urošem Korunom.

Uroš Korun, branilec NK Domžale:

Tekma med Dravinjo in Domžalami, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnorekreacijskem centru Dobrava v Slovenskih Konjicah začela v sredo, 19. septembra ob 16:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Miran Bukovec, Tomaž Klančnik in Uroš Benc. Trener Stevan Mojsilović še vedno ne bo mogel računati na Slobodana Vuka, Nejca Vidmarja in Tobiasa Mencigarja, ki so poškodovani.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB