FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Veljko Batrović novi član rumene družine

Nogometni klub Domžale je po odhodu Matica Črnica nemudoma našel novega napadalno usmerjenega nogometaša. Naslednje tri leta bo dres dvakratnih državnih prvakov nosil Črnogorec Veljko Batrović. 22-letni napadalec je bil nazadnje član Zavrča, pred prihodom ob Kamniško Bistrico pa je pripravljenost vzdrževal z drugo ekipo Maribora.

Amedej Vetrih

Nekdanji član Zete in poljskega Lodža je v najmočnejši slovenski ligi odigral 25 tekem in dosegel šest golov. Štiri tekem in tri gole je zabeležil tudi v pokalnem tekmovanju: ''Na odhod Matica Črnica, ki je izjemno kvaliteten igralec, smo se morali hitro odzvati. Odločili smo se za Batrovića, ki je podoben tip igralca. Odličen je v igri ena na ena in ima dober občutek za gol,'' je novi okrepitvi rumenih povedal športi direktor Matej Oražem.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB