Kenan Horić odšel v turški AntalyasporKenan Horić

25-letni branilec, ki je imel z Domžalami sklenjeno pogodbo do konca prihodnje sezone, se bo v turškem prvenstvu pridružil nekdanjemu kapetanu rumenih, Nejc Skubicu, ki je včeraj s Konyasporjem podaljšal pogodbo za naslednja tri leta: ''O Kenanu lahko vsi v Nogometnem klubu Domžale govorimo zgolj z izbranimi besedami. Od prvega do zadnjega dne je vselej dal vse od sebe in bil pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Imel je zelo svetle in tudi težke trenutke, ki smo jih skupaj prebrodili. Vsi smo veseli, da mu je uspel prehod v bogatejši klub,'' je o prestopu povedal športni direktor Matej Oražem.

Kenan Horić

Kenan Horić je iz matičnega Čelika iz Zenice ob Kamniški Bistrico prišel januarja 2014. Nemudoma si je izboril mesto v udarni enajsterici, tako da je v vsega dveh letih in pol kar 89-krat oblekel dres Domžal, v katerem je dosegel tudi dva gola. Prvega 24. septembra 2014 na prvenstveni tekmi proti Gorici, drugega pa pred dobrim mesecem dni na prvi tekmi kvalifikacij za evropsko ligo proti andorskemu Lusitanosu. Z izjemno borbenostjo, čvrstostjo in prijetno osebnostjo je 190 centimetrov visoki nogometaš v Domžalah pustil velik pečat, ki ga je v letošnji sezoni nadgradil še z vlogo kapetana. Nogometni klub Domžale želi Kenanu Horiću veliko uspeha na nadaljnji nogometni poti.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO