FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Rudar Velenje - Domžale 0:2 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2016/2017, 4. KOLO
nedelja, 07.08.2016 ob 18:15
Mestni stadion ob Jezeru Velenje

Strelca: 0:1 Morel 7'/11m, 0:2 Juninho 86'

Sodniki:
Roberto Ponis (Koper), Dejan Patarić (Izola), Uroš Bensa (Nova Gorica). Četrti sodnik: Roman Glažar (Hajdina). Delegat: Slavko Režonja (Turnišče).

Veselje

RUDAR VELENJE
DOMŽALE
13 Radan Matej 12 Golubović Adnan
3 Mužek Mateo 2 Brachi Álvaro
4 Kašnik David 4 Vetrih Amedej
12 Babić Stjepan 5 Volarič Luka
14 Glavina Dominik 8 Juninho
15 Trifković Damjan 25 Blažič Miha
18 Mary John Uzugbunam Honi 27 Dobrovoljc Gaber
29 Billong Jean Claude 37 Majer Žan
31 Jahič Senad 77 Alvir Marko
33 Babić Mario 87 Morel Benjamin
45 Grgič Damir 92 Bratanović Elvis


37 Malnar Anže 1 Milić Dejan
5 Zec Darko 10 Vuk Slobodan
6 Pišek Anže 13 Žužek Žan
8 Vručina Bojan 15 Repas Jan
11 Lotrič Mitja 17 Širok Matija
21 Tolimir Nikola 90 Husmani Zeni
27 Acman Timotej 95 Mance Antonio

Strelca: 0:1 Morel 7'/11m, 0:2 Juninho 86'
Menjave:
Rudar Velenje: Glavina - Vručina 46', Grgić - Tolimir 53', M. Babić - Pišek 87'
Domžale: Volarič - Repas 59', Majer - Husmani 65', Bratanović - Mance 82'
Rumeni karton: Kašnik 7', S. Babić 9', Vručina 88'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Luke Žinka in Jureta Balkovca, ki je na tekmi v Londonu staknil poškodbo kolena. Kapetanski trak bo tokrat na roki Gabra Dobrovoljca.

Piscalka90+4. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme.

90+3. minuta: Mary je priboril kot z desne strani. Po podaji Piška je na prvi vratnici odbil Brachi, Rudar pa je prišel do novega kota. Po podaji z leve strani je uspešno odbil Brachi.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil tri minute dodatka tekme.

rumeni karton88. minuta: Zaradi prekrška nad Juninhom je rumeni karton prejel Vručina.

Juninho

88. minuta: Rudar je prišel do kota z leve strani. Po podaji Trifkovića je pred vrati odbil Blažič.

menjava87. minuta: V ekipi Rudarja je Maria Babića zamenjal Pišek.

zoga
0:2 Juninho; 86. minuta:
Mance je priboril kot z desne strani. Po podaji Brachija je z glavo močno streljal Blažič. Vratar Radan je z odlično podajo žogo odbil. Na pravem mestu je bil Juninho, ki je z neposredne bližine podvojil vodstvo gostov.

83. minuta: Repas je priboril kot z desne strani. Po podaji Brachija je streljal Blažič, domači branilci pa so v zadnjem trenutku blokirali in odbili v kot. Po vnovični podaji Brachija je odbil Kašnik.

82. minuta: V ekipi Domžal je Elvisa Bratanovića zamenjal Antonio Mance.

Benjamin Morel

Enajstmetrovka Morel; 80. minuta:
Enajstmetrovko je ponovno izvedel Morel, ki je meril previsoko.

79. minuta: Morel je odlično preigraval na levi strani kazenskega prostora Rudarja. Tam ga je spotaknil Billong in sodnik Ponis je še drugič na tekmi pokazal na belo točko.

78. minuta: Repas je odlično prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer Bratanović ni uspel žoge preusmeriti v okvir vrat.

77. minuta: Alvir je na polovici Rudarja našel Bratanovića, ki je s 25 metrov meril nekoliko previsoko.

71. minuta: Billong je odbil v kot Domžal z leve strani. Po podaji Brachija je bil na vrhu kazenskega prostora sam Morel, ki je poizkušal s strelom s prve, a žoge ni najbolje zadel.

Marko Alvir

70. minuta: Morel je izpeljal odlično akcijo na levi strani polovice Rudarja. Odigral je dvojno podajo z Alvirjem in prodrl vse do vrat Rudarja. S povratno podajo je iskal svoje soigralce, a so bili na mestu domači branilci.

68. minuta: Vetrih je hitro odigral prosti strel na polovici Domžal. Morel je potegnil na polovico Rudarja in podal do Juninha. Slednji je z 20 metrov meril za las mimo desne vratnice.

67. minuta: Po predložku Alvirja je Kašnik odbil do Brachija, ki je s 23 metrov streljal s prve. Meril je za las mimo desne vratnice.

menjava65. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Zeni Husmani.

64. minuta: Odlična akcija Domžalčanov. Vetrih je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Juninha. Ta je s prve podal pred vrata, kjer je zamudil Bratanović.

Elvis Bratanović

62. minuta: Dobrovoljc je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal. Stjepan Babić je podal predaleč.

61. minuta: Po podaji Brachija je v kazenskem prostoru tik pred Bratanovićem posredoval Radan.

menjava59. minuta: V ekipi Domžal je Luko Volariča zamenjal Jan Repas.

56. minuta: Vetrih je izgubil žogo na sredini igrišča. Domžalčani so uspešno blokirali strel Tolimirja, ki je znova dobil žogo in na desni našel Maryja. Ta je znotraj kazenskega prostora streljal s prve, a vratar Golubović ni imel težjega dela.

menjava53. minuta: V ekipi Rudarja je Grgića zamenjal Tolimir. Po dolgi podaji domačih s prostega strela je Mary streljal mimo desne vratnice.

Žan Majer

51. minuta: Majer je na polovici Rudarja našel Juninha, ki je podal na desno do Volariča. Slednji je znotraj kazenskega prostora streljal mimo bližnje vratnice.

49. minuta: Rudar je prišel do kota z desne strani. Po uigrani akciji domačinom je na koncu z glavo streljal Mary. Z zanesljivo obrambo je žogo v rokah zadržal vratar Golubović.

47. minuta: Bratanović je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Maria Babića je pred vrati odbil Vetrih.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

menjava46. minuta: V ekipi Rudarja je med polčasom Glavino zamenjal Vručina.

Alvaro Brachi

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta. Četrti sodnik Roman Glažar je označil minuto dodatka prvega polčasa.

37. minuta: Rudar je izvajal dva zaporedna kota z desne strani. Po podajah Stjepana Babića je prvič odbil Brachi, drugič pa je Glavina z glavo streljal previsoko.

36. minuta: Jahić je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek na prvi vratnico, kjer je do strela prišel Mary. V zadnjem trenutku je nogo podstavil Dobrovoljc in žogo izbil v kot.

35. minuta: Volarič je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Brachija je bil na pravem mestu vratar Radan.

Amedej Vetrih

33. minuta: Mužek je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Po podaji Maria Babića je Vetrih odbil v kot z desne strani. Po podaji Stjepana Babića je dvakrat uspešno odbil Brachi.

29. minuta: Po lepi akciji Domžalčanov je Majer priboril kot z desne strani. Po podaji Brachija je pred vrati odbil Grgić. Žoga je prišla do Morela, ki je z leve strani poslal predložek na prvo vratnico. Z glavo je streljal Blažič, a je bil vratar Radan na mestu.

27. minuta: Z razdalje je poizkušal Stjepan Babić, a je meril previsoko.

20. minuta: Vetrih je globoko na desni strani polovice Rudarja našel Volariča. Slednji je po preigravanju poslal predložek na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Morel. Žoga se je odbila od domačih branilcev, tako da vratar Radan ni imel težjega dela.

18. minuta: Mužek je priboril kot z leve strani. Po podaji Maria Babića je pred vrati odlično s pestmi odbil vratar Golubović.

Benjamin Morel

rumeni karton9. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Stjepan Babić.

zoga0:1 Morel/11m; 7. minuta:
Enajstmetrovko je s strelom v desni kot zanesljivo izvedel Benjamin Morel.

rumeni karton 7. minuta: Juninho je priboril kot z desne strani. Po podaji Brachija je na prvi vratnici odbil Glavina. Po novem predložku na drugo vratnico je Bratanović žogo vrnil pred vrata, kjer je Kašnik storil prekršek nad Vetrihom. Sodnik Ponis je dosodil enajstmetrovko in pokazal rumeni karton domačemu nogometašu.

5. minuta: Majer in Alvir sta odigrala dvojno podajo na levi strani polovice Rudarja. Hrvat je s 25 metrov močno sprožil, a je bil vratar Radan na golovi črti zanesljiv.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Rudar Velenje - Domžale

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO