FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vuk: Na igrišču bolj sproščeni

Nogometaši Domžal so v soboto potrdili vlogo najučinkovitejše ekipe v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije. Drugič zapored so v polno merili petkrat in svojo bero golov povišali na 24. To je pet več od druge najučinkovitejše ekipe, Maribora, ki bo v soboto naslednji tekmec dvakratnih slovenskih prvakov.

Slobodan Vuk

''Občutek po dveh visokih zmagah je odličen, čeprav višina rezultata ni tako pomembna kot osvojene točke. Igralci smo na igrišču bolj sproščeni in posledično igramo dober nogomet,'' je sobotno zmago opisal strelec dveh golov Slobodan Vuk, ki je zadel prvič po uvodnih dveh kolih prvenstva: ''Vesel sem, da sem se znova vpisal med strelce. Kar malce mi je odleglo, ko sem zadel prvič. Potem sem žogo v mrežo poslal še drugič in z izkupičkom sem zelo zadovoljen. Še veliko bolj me veseli trenutno zdravstveno stanje, saj končno igram brez bolečin.''


27-letni napadalec je v soboto tretjič v sezoni zaigral v udarni enajsterici: ''Igram popolnoma neobremenjeno, še posebej sedaj, ko sem s prihodom novega trenerja dobil novo priložnost za dokazovanje. Poizkušal jo bom čim bolje izkoristiti in upam, da bom nadaljeval z dobrimi igrami, rednim nabiranjem minut in tudi golov,'' zadovoljstva ne skriva drugi najboljši strelec v zgodovini Nogometnega kluba Domžale, ki za vodilnim Zlatanom Ljubijankićem zaostala le še dva gola.

Slobodan Vuk

Prvo priložnost za povišanje svojega izkupička bo imel že v soboto, ko bodo Domžalčani gostovali v mariborskem Ljudskem vrtu: ''Visoki zmagi sta nam dodobra dvignili samozavest. Iz tekme v tekmo želimo napredovati v igri, kar je tudi želja strokovnega vodstva in zaenkrat nam uspeva. Ne smemo poleteti, ampak moramo ostati na realnih tleh. Pred nami je obračun z Mariborom in nanj se moramo temeljito pripraviti. Pred gostovanjem v Ljudskem vrtu ne čutimo strahospoštovanja. Odločno bomo šli v tekmo in poizkušali osvojiti točke,'' je zaključila domžalska desetica.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sead Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO