FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Benjamin Morel ni več član Domžal

Nogometni klub Domžale in Benjamin Morel sta sporazumno prekinila sodelovanje. 29-letni Francoz se je ob Kamniško Bistrico prvič preselil leta 2014 in v sezoni in pol vknjižil 58 tekem ter 10 golov. Po polletni avanturi v Bolgariji se je nekdanji igralec francoskega Caena v Domžale vrnil pred začetkom letošnje sezone. Na šestnajstih tekmah v vseh tekmovanjih je dosegel še štiri gole in se od dvakratnih državnih prvakov poslovil s 74. odigranimi tekmami in 14. doseženimi goli.

Banjamin Morel

Po zamenjavi trenerja izkušeni zvezni igralec ni več videl svoje prihodnosti v ekipi Domžal, zato so se vodilni možje kluba odločili, da s 180 centimetrov visokim nogometašem sporazumno prekinejo pogodbo: ''Za Bena je bil odhod Luke Elsnerja velik šok. Menili smo, da bo lahko dobro deloval tudi po njegovem odhodu, a smo skupaj hitro ugotovili, da ne bo šlo. Žal nam je, da je tako, a verjamemo, da je bila sprejeta odločitev v korist vseh. Benu se zahvaljujemo za vse odlične predstave, ki jih je pokazal v rumenem dresu in mu želimo veliko sreče v nadaljevanju kariere,'' je odločitev pojasnil športni direktor Matej Oražem.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan / Sportida

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB