FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani začeli s pripravami v Umagu

Nogometaši Domžal so danes začeli s petdnevnimi pripravami v hrvaški Istri. Zgodaj zjutraj so se odpravili iz Domžal in dopoldne že opravili trening na odlično pripravljeni zelenici v Umagu, na kateri bodo trenirali vse do petka. Trener Simon Rožman, ki je ekipo na igrišču popeljal tudi popoldan, je v obmorsko letovišče pripeljal 27 igralcev, med katerimi je tudi Jure Balkovec, ki ostaja član rumenih.

ekipa
Domžalčani imajo odlične pogoje za delo. Hotel Solgarden jim nudi vso potrebno udobje za bivanje, kvalitetna igrišča omogočajo kvalitetno delo, prijetnih sedem stopinj Celzija pa skrbi za prijetno ozračje: ''V Domžalah smo trenirali pri temperaturah pod ničlo. Tu v Umagu je ozračje popolno za delo, saj ni ne prevroče ne premrzlo. Upam, da bo tako cel teden,'' pravi Žan Majer, ki je z Domžalami že na petih zimskih pripravah. Tokrat jih prvič opravlja pod vodstvom Simona Rožmana: ''Prvi dan smo opravili dva treninga. Namestitev je super, pogoji za treninge so prav tako odlični. Na nas je, da te pogoje izkoristimo in se čim bolje pripravimo na prvenstvo. Nato pa bomo videli, kam nas bo to pripeljalo," je o pogojih za delo povedal zvezni igralec.

17 vratarji tr20170123

S člansko ekipo še naprej trenirajo nekateri nogometaši mladinske selekcije (Žiga Frelih, Lovro Vrandečič, Matija Rom in Senad Jarović). Z rumenimi pa je na sever Istre odpotoval tudi novinec Petar Franjić: "Vsekakor so večdnevne priprave namenjene tudi boljšemu spoznavanju z nekaterimi mlajšimi igralci in novinci. Dobro poznavanje soigralcev in medsebojni odnosi vplivajo tudi na igro. Na igrišču lažje predvidevaš določene odločitve, če si med seboj povezan tudi zunaj njega," je še povedal 24-letni nogometaš. Domžalčani bodo v Umagu odigrali ostali do petka, odigrali pa bodo tudi dve prijateljski tekmi. Prvo v sredo proti Novigradu, drugo pa v petek proti avstrijskemu Hornu.

18 blazic tr20170123

21 vrandecic tr20170123

24 milic tr20170123

8 ekip tr20170123

25 zuzek tr20170123

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO