FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Koper 0:1 (foto)

 

231 Domzale

0 : 1

FC KOPER GRB 3 

DOMŽALE

konec

KOPER

PLTS, 23. kolo, Športni park Domžale, 500 gledalcev
  Blažič 37'/ag.

 

DOMŽALE
KOPER
1 Dejan Milić (K) 1 Marjan Antolović
Amedej Vetrih 2 Jan Andrejašič
Luka Volarič menjava46' 4 Toni Datkovič
Ivan Firer 8 Nermin Hodžič menjava79'
13  Žan Žužek menjava68' 11 Pekuson Courage menjava77'
17  Matija Širok 17 Senijad Ibričič
25  Miha Blažič 21 Matej Pučko
29  Jure Balkovec 25 Nicolas Teijo Leand
30  Petar Franjić menjava 57' 26 Šime Gregov
37  Žan Majer 45 Matic Paljk menjava46'
90  Zeni Husmani 55 Danijel Pranjić 

12 Adnan Golubović 12 David Adam
2 Álvaro Brachi 7 Ruben Belima Rodriguez menjava77'
11  Jure Matjašič menjava46' 15 Haris Dedić 
15  Jan Repas menjava57' 23 Marko Krivičič menjava79'
19  Denis Halilović  24 Anel Topuzovič 
31  Alen Ožbolt menjava68' 50 Sandi Križman menjava46'
70  Luka Žinko  52 Luka Vekič

V moštvu Domžal zaradi poškodb ni Senada Jarovića, Elvisa Bratanovića, Gabra Dobrovoljca, Alexandreja Kombija in Juninha. Kapetanski trak je na roki Dejana Milića.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik Delegat
 Andrej Žnidaršič Matej Žunič Dejan Švarc Marko Lacković Stojan Bole

DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
  Žužek 22'  
  Vetrih 54'  
KOPER
zoga rumeni karton mali rdeci karton
0:1 Blažič 37'/ag. Križman 90+1'  

Piscalka90+6. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme.

90+5. minuta: Križman je imel lepo priložnost za podvojitev vodstva Kopra, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Milić.

90+2. minuta: Matjašič je bil pri žogi na levi strani polovice Kopra. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Repas. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Antolović.

rumeni karton mali90+1. minuta: Zaradi prekrška nad Zenijem Husmanijem je rumeni karton prejel Križman.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Lacković je označil štiri minute sodnikovega dodatka.

menjava79. minuta: V ekipi Kopra je Hodžića zamenjal Krivičić.

78. minuta: Matjašič je prodiral po levi strani. Podal je v sredino do Vetriha, ki je podaljšal do Majerja. Slednji je z 20 metrov streljal z levico, a vratar Antolović ni imel težjega dela.

menjava77. minuta: V ekipi Kopra je Pekusona zamenjal Belima.

74. minuta: Širok je z desne strani poslal predložek na prvo vratnico. Firer je žogo zaustavil za Ožbolta, ki je iz ugodnega položaja z 12 metrov meril mimo desne vratnice.

69. minuta: Repas je odlično prodrl po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer so gostje odbili do Vetriha. Ta je s 15 metrov meril z voleja, žoga pa se je od gostujočega branilca odbila v kot. Domači so zahtevali enajstmetrovko zaradi igre z roko, a je sodnik Žnidaršič ostal neomajen. Kot z desne strani je izvajal Balkovec. Na prvi vratnici je z glavo streljal Firer, a je bil Antolović znova na mestu.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je Žana Žužka zamenjal Alen Ožbolt. Domžalčani so zaigrali v postavitvi 3-5-2, v obrambno linijo pa se je preselil Husmani.

67. minuta: Repas je odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati Milić odbil v nov kot. Z desne strani je podal Pekuson, Koprčani pa so pred vrati storili prekršek nad Milićem.

66. minuta: Pekuson je odbil v kot z leve strani. Po podaji Majerja je vratar Antolović stekel v prazno, Vetrih pa je z glavo meril previsoko.

59. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Kopra. Po podaji Balkovca so gostje odbili do Matjašiča, ki je streljal z 18 metrov. Žoga se je od gostujočega branilca odbila za las mimo leve vratnice. Po podaji Balkovca je pred vrati odbil vratar Antolović.

menjava57. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Jan Repas.

rumeni karton mali54. minuta: Zaradi prekrška nad Teijom je rumeni karton prejel Amedej Vetrih. Prosti strel s 25 metrov je izvedel Pranjić, ki je meril mimo desne vratnice.

52. minuta: Pranjić je na polovici Domžal našel Hodžića. Ta je z 20 metrov streljal mimo leve vratnice.

48. minuta: Majer je z diagonalno podajo na desni strani našel Franjića. Njegov strel znotraj kazenskega prostora so gostje odbili do Široka, ki je streljal z 10 metrov, a vratar Antolović ni imel težjega dela.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Luko Volariča zamenjal Jure Matjašič. V ekipi Kopra je Paljka zamenjal Križman.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Četrti sodnik Marko Lacković je označil minuto dodatka prvega polčasa.

43. minuta: Ibričić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici poizkušal Franjić, a je bil vratar Antolović zanesljiv.

42. minuta: Volarič je na levi strani vrnil žogo Balkovcu, ki je poslal močan predložek na prvo vratnico. Tam si je žogo zaustavil Franjić in iz obrata meril previsoko.

38. minuta: Firer je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je na drugi vratnici Balkovec žogo vrnil v sredino. Tam so uspešno posredovali gostujoči branilci.

zoga0:1 Blažič/ag.; 37. minuta: Koprčani so izvajali avt na levi strani. Proti kazenskemu prostoru je prodrl Pučko, ki je žogo zavrnil na vrh kazenskega prostora. Tam je Ibričić podaljšal na desno do Andrejašiča, ki je močno sprožil. Vratar Milić je žogo odbil nazaj do Andrejašiča, ki je močno podal pred vrata. Tam je nespretno posredoval Blažič, ki je s treh metrov žogo preusmeril v svojo mrežo.

35. minuta: Balkovec je priboril prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Kopra. Z neposrednim strelom je poizkušal Balkovec, a je bil vratar Antolović na mestu.

33. minuta: Balkovec je hitro izvedel avt na levi strani. Podal je Majerju, ki je s slabih 30 metrov odlično meril pod prečko. Projektil Lenartčana je vratar Antolović z odlično obrambo dvignil čez gol. Po podaji Balkovca s kota je vratar Antolović žogo z roko odbil.

30. minuta: Majer in Širok sta kombinirala na desnem robu kazenskega prostora Kopra. Slednji je z odlično podajo po tleh v kazenskem prostoru zaposlil Franjića. Ta je s petih metrov streljal, a se je znova izkazal vratar Antolović, ki je žogo odbil.

28. minuta: Žužek je z odlično podajo po tleh našel Franjića. Ta je s predložkom pred vrata našel Vetriha, ki je streljal z glavo, a je dobro postavljeni vratar Antolović žogo ujel.

26. minuta: Širok je ukradel žogo na sredini igrišča. Našel je Franjića, ki je z odlično podajo zaposlil Firerja, ki je bil sam pred gostujočimi vrati. Streljal je v levi kot, a je vratar Antolović z odlično obrambo žogo odbil za las mimo leve vratnice. Po kotu in podaji Franjića so se gostje ubranili.

25. minuta: Pučko je visoko skočil na polovici Domžal in podal do Pekusona. Slednji je z roba kazenskega prostora meril mimo leve vratnice.

rumeni karton mali22. minuta: Zaradi prekrška nad Pranjićem je rumeni karton prejel Žan Žužek.

19. minuta: Po podaji Balkovca je Teijo odbil v kot z leve strani. Po podaji Majerja je na drugi vratnici s prve z voleja streljal Franjić. Vratar Antolović se je izkazal z obrambo.

12. minuta: Husmani je ukradel žogo na polovici Kopra. Podal je do Franjića, ki je na levi strani v ogenj poslal Volariča. Ta je poslal močan predložek pred vrata, kjer je bil za las prepočasen Firer.

8. minuta: Paljk je z leve strani poslal predložek na drugo vratnico, kjer je s prve z voleja streljal Pekuson. Meril je previsoko.

3. minuta: Pučko je uspešno prodiral po levi strani polovice Domžal. Podal je v kazenski prostor proti Ibričiću, a je bil hitrejši vratar Milić, ki je žogo odbil z drsečim startom.

1. minuta: V 35. sekundi je bil Balkovec pri žogi na sredini igrišča. Podal je proti Vetrihu, ki je prepustil Volariču. Ta je s 25 metrov streljal, a vratar Antolović ni imel težjega dela.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB