FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Širok: Pomembno je, da na igrišču damo vse od sebe

Nogometaši Domžal bodo opravili le en trening v celotni sestavi pred sredino tekmo proti Aluminiju. Članski reprezentant Matija Širok se je v ponedeljek zgodaj zjutraj vrnil s Škotske in je popoldan opravil le individualni trening. Skupaj s soigralci bo danes pozno popoldan opravil še zadnji trening pred pomembnim obračunom 26. kola Prve lige Telekom Slovenije, ki bo jutri ob 18:00

7 sirok go20170318

"Utrujenost je seveda prisotna, vendar to ni izgovor. Na igrišču bom vedno dal vse od sebe. Počival bom, ko bo čas za to," je v svojem bojevniškem duhu dejal 25-letni Primorec, ki je bil prvič član A-reprezentance: "To je nova zelo velika izkušnja v moji karieri in upam, da ne zadnja. Čeprav nisem nastopil na tekmi, sem se počutil kot polnopravni član reprezentance, za kar gre velika zahvala vsem igralcem in strokovnemu vodstvu. Fantje so me odlično sprejeli in zelo mi je žal, da smo izgubili. Če izvzamem rezultat, sem z novo izkušnjo zelo zadovoljen," je po novem vrhuncu v svoji karieri vesel desni bočni branilec.

8 sirok go20170318

Nogometna zveza Slovenije je reprezentantom po treningu na Hamp

den Parku pripravila lepo presenečenje. Na gostovanje je brez vednosti igralcev povabila njihove starše: "Čeprav sam ne živim daleč od svojih staršev, je bilo presenečenje zelo prisrčno. Zelo sem vesel, da lahko trenutke, ki so pomembni v karieri, delim z domačimi in zato je bila ta gesta zelo pozitivna. Žal mi je, da jim tudi mi nismo vrnili s pozitivnim presenečenjem," razočaranja nad razpletom tekme ni skrival Širok, ki je moral misli nemudoma preusmeriti h klubskim obveznostim: "Ko sem bil z reprezentanco, sem razmišljal le o reprezentanci. Sedaj, ko sem se vrnil v Domžale, razmišljam le še o klubskih stvareh. Proti Aluminiju je pomembno, da damo na igrišču vse od sebe in prikažemo tisto, kar si želimo in znamo odigrati. V tem primeru rezultat ne bo izostal," je jasen Širok, ki bo jutri lovil že svoj 189. nastop v najmočnejši slovenski ligi.

21 sirok go20170318

Tekmo med Domžalami in Aluminijem, ki se bo v Športnem parku Domžale začela v sredo, 29. marca ob 18:00, bo vodila sodniška trojka Matej Jug (Tolmin), Goran Mikača (Višnja Gora) in Primož Perger (Maribor). Delo četrtega sodnika bo opravljal Miran Bukovec (Lendava), v vlogi delegata pa bo Otmar Komel (Renče). Vstopnice so v predprodaji v NK Baru. Trener Simon Rožman bo na igrišču pogrešal poškodovane Juninha, Alexandreja Kombija, Žana Majera, Elvisa Bratanovića, Alvara Brachija in kaznovanega Denisa Halilovića, ki je na zadnji tekmi v Novi Gorici prejel rdeči karton.

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB