FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžalčani preizkusili zelenico na Albert Le Coq Areni

Slovenski pokalni prvaki so ob 19:30 po lokalnem času preizkusili zelenico na stadionu Albert Le Coq Arena, kjer se bo jutri ob 18:00 po slovenskem času začela povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo med domačo Floro in Domžalami. Rumeni so se spoznali z dobro pripravljeno travnato podlago in prijetnim ambientom na objektu, ki sprejme več kot 11.000 gledalcev in bo prihodnje leto, ob povečanju za dodatnih 4.000 sedežev, gostil evropski superpokal.

Po zaključku enournega treninga je za našo kamero spregovoril napadalec Ivan Firer:"Temperature so dokaj hladne. Pogoji za igro so dobri in mislim, da nam bo to ustrezalo," je pogoje za treniranje opisal Firer in nadaljeval:"Dan je dolg. Svetlo je do polnoči, nato se pa nekoliko zmrači. Sonce vzide že okoli 4-ih zjutraj. Noč je zelo kratka. Stadion je lep, dokaj velik. Igrišče je dobro pripravljeni. Danes smo si ga ogledali in preizkusili. Mislim, da nam bo ustrezal.""Flora lovi zaostanek. Igrali bomo svojo igro. Gremo na zmago, želimo si napredovanja in komaj čakamo jutrišnjo tekmo. Želim si, da zmagamo. Da igramo en za drugega in damo vse od sebe," se je četrtkove tekme še dotaknil domžalski napadalec.

Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB