FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Informacije za tekmo z Marseillom

Na nocojšnji tekmi bo dosežen nov rekord po obiskanosti domače tekme našega kluba! Svojega lastnika ima namreč že več kot 8.500 vstopnic za evropski spektakel med Domžalami in Marseillom.
 
Vstopnice so sicer na prodajnih mestih Eventima in na vseh bencinskih servisih Petrol naprodaj še do 16. ure, pred tekmo pa jih bo mogoče kupiti le še na blagajni stadiona Stožice. Slednja se bo tokrat nahajala pred vhodom C. 
 
Vrata stadiona se bodo odprla ob 19:00. Obiskovalcem svetujemo naj na stadion pridejo dovolj zgodaj, saj zaradi velikega števila udeležencev pričakujemo gnečo ob vstopu v garažno hišo in na stadion. Opozarjamo, da sedežni red velja in vas naprošamo, da ga spoštujete!
 
BLAGAJNA C
 
VSTOP NA PRIZORIŠČE 
Imetniki vstopnic boste lahko na stadion vstopili z zunanje ploščadi in iz garaže (garaža vhod št. 1, 2, 3). V kolikor se boste na prizorišče pripeljali z osebnim avtomobilom, morate pred vhodom v garažo pokazati vstopnico. Na vstopnicah so vse informacije o vašem vhodu na stadion. 
 
Lastniki letnih vstopnic morate ob vstopu na stadion poleg navadne vstopnice, ki ste jo dobili ob zamenjavi, predložiti tudi letno vstopnico.
 
VSTOP NA PRIZORIŠČE ZA IMETNIKE VIP VSTOPNIC IN PRESS:
Imetniki VIP vstopnic in novinarskih akreditacij lahko v parkirno garažo vstopite na vhodu št. 5.
 
NAVIJAŠKA TRGOVINA
Na tekmi bodo naprodaj tudi navijaški rekviziti našega kluba - majice, šali, zastavice ... Vljudno vabljeni, da obiščete navijaško trgovino, ki se bo nahajala na vrhu tribune C.
 
Obarvajmo Stožice v rumeno in pomagajmo našim nogometašem do čim boljšega izhodišča pred povratno tekmo!

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB