FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sledi tekma z velenjskim Rudarjem

Nedeljska tekma z velenjskim Rudarjem je pred vrati. V Športnem parku Domžale se bo obračun 10. kola Prve lige Telekom Slovenije začel ob 18.45. uri, rumeni pa se nanj podajajo zelo motivirani, poudarja eden zadnjih novincev Dario Melnjak.

21686741 10156682114070968 6933429117302107171 o

Za nami je zelo slaba predstava v Murski Soboti, tako da se vsi skupaj želimo našim navijačem oddolžiti za ta poraz in izpad iz pokalnega tekmovanja. Nikomur ni lahko, a to je nogomet, vselej pridejo vzponi in padci. Pomembno je, da si vsi želimo istih stvari, prvi cilj na tej skupni poti pa je vsekakor dober rezultat na jutrišnji tekmi. Menim, da smo dobro pripravljeni, predvsem pa zelo, zelo motivirani v lovu za novimi tremi točkami,“ je uvodoma dejal hrvaški nogometaš, ki se je v Domžale preselil zadnji dan poletnega prestopnega roka.

V tem času je 24-letni branilec dobro delal na treningih, prvo priložnost za igro pa nato prejel v sredo. V Murski Soboti je zasedel mesto levega bočnega nogometaša, ob debiju pa vknjižil vseh devetdeset igralnih minut. 

S to tekmo nikakor ne moremo biti zadovoljni, saj nismo prikazali tistega, kar znamo. Tudi mojo predstavo bi težko opisal s pozitivno oceno, ker je nogomet ekipni šport, neuspeh moštva pa je tudi neuspeh posameznika. Upam, da bo bolje že na prihodnjih tekmah, sam pa bom vsekakor dal svoj maksimum in se skušal dokazati ob vsaki ponujeni priložnosti,“ je o svoji prvi tekmi v domžalskem dresu nekaj besed strnil Melnjak, ki je nato poudaril, da se sicer odlično počuti v rumeni družini: “Vtisi v tem slabem mesecu dni so zelo dobri. Že pred prihodom v Domžale sem slišal obilo lepega o klubu, a moram poudariti, da je vse še na precej višjem nivoju, kot sem pričakoval. Pogoji za delo so odlični, delovna vnema na zavidljivem nivoju, tudi soigralci so me lepo sprejeli. Prepričan sem, da bo to kmalu vidno tudi na igrišču.“

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB