FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pripravljeni na nedeljski obračun s Krškim

Reprezentančni premor je tudi dokončno končan, pozornost nogometne javnosti pa je znova preusmerjena v ligaška tekmovanja. Domžalski nogometaši bodo danes opravili še zadnji trening pred jutrišnjo tekmo s Krškim, na kateri želijo priti do novih treh točk, poudarja branilec rumenih Gaber Dobrovoljc.

20171021 3 Dobrovoljc

Najpomembneje je, da prikažemo našo prepoznavno igro. Moramo biti maksimalno igralni, borbeni in zbrani. Vemo, kateri so tisti vidiki igre, ki jih moramo udejanjiti, predvsem pa želimo pred našimi navijači pokazati novo dobro predstavo in skupaj z njimi priti do zelo pomembnih treh točk,“ uvodoma poudarja branilec, ki bo jutri kandidiral za svoj 11. nastop v tej sezoni Prve lige Telekom Slovenije.

Na začetku sezone je imel Gaber nekaj težav s poškodbo, a se nato hitro vrnil in zasedel mesto v osrednjem delu domžalske obrambe. Slednja je doslej na ligaških tekmah prejela 16 zadetkov, kar jo v tem statističnem elementu uvršča na četrto mesto. Ključ do uresničitve cilja bo seveda tudi v čvrsti fazi branjenja, a še posebej v napadalnem vidiku. “Naloga nas branilcev je seveda preprečiti zadetke, a glavni cilj so seveda tri točke, ki jih lahko dosežemo le z vsaj enim zadetkom v gostujoči mreži. Danes in jutri se še oziramo na obračun s Krškim, nato pa bomo misli preusmerili na Triglav, Olimpijo in na koncu še na Rudar. Skušali bomo odigrali čim boljše tekme, prikazati svojo pravo moč, na vseh štirih srečanjih pa ostati nepremagani in na svoj točkovni izkupiček dodati čim večje število točk,“ se je na zaključek jesenskega dela sezone ozrl 24-letni domžalski nogometaš. 

Jutrišnja tekma, ki se bo začela ob 15. uri, pa ne bo imela le športnega naboja, temveč bo potekala tudi v dobrodelnem ozračju. S sodelovanju z Anino zvezdico bomo zbirali prehrambene izdelke z daljšim rokom uporabe, akciji pa so se z veseljem pridružili tudi domžalski nogometaši. “Gre za zelo lepo gesto našega kluba, ki smo jo s ponosom podprli tudi igralci. Skušamo pomagati, nekaj vrniti lokalnemu okolju, ki nas podpira. Vsekakor je to nek poseben dodatni vidik in neprecenljiv občutek, ko lahko nekomu z majhno gesto polepšaš dan,“ je še dodal Dobrovoljc.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB