FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Z Ankaranom v Novi Gorici

Odštevanje je končano! Domžalski nogometaši jutri vendarle začenjajo s spomladanskim delom, čeprav tudi tokrat ni šlo brez sprememb. Sneg je onemogočil pripravo igrišča v Dravogradu, tako da bo tekma z Ankaranom, tudi zavoljo skupnih prizadevanj našega in primorskega kluba, odigrana v Novi Gorici.

23 franjic an20170730

Tekma 21. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo začela ob 14. uri, domžalski nogometaši pa se bodo na njej pomerili s trenutno deseto uvrščeno zasedbo prvoligaške konkurence. Slednja je svoje tekmece v jesenskem delu sezone gostila v Dravogradu, kjer pa vremenske razmere še vedno onemogočajo pripravo zelenice na tamkajšnjem stadionu. Prvo tekmo spomladanskega dela so tako nogometaši Ankarana odigrali v Ajdovščini, drugo pa v Novi Gorici, ki bo tudi prizorišče naše tretje medsebojne tekme v tej sezoni. S skupnimi prizadevanji smo se namreč uspeli dogovoriti za razpoložljivost novogoriškega stadiona, ki bo za zaprtimi vrati gostil jutrišnjo tekmo.

“Moštvo je dobro pripravljeno in že nekaj časa željno pričakuje začetek spomladanskega dela. Nepredviden premor je nekoliko spremenil ritem trenažnega procesa, a je najpomembnejše dejstvo, da so nogometaši maksimalno osredotočeni na vsebino, ki smo jo zastavili ob prvi skupni aktivnosti. Naši cilji so znani, tako da se v jutrišnjo tekmo podajamo optimistično in z veliko željo,“ je po današnjem treningu, ki je prvič po dveh tednih potekal na naravni zelenici, dejal trener Simon Rožman.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB