FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Simon Rožman: "Izredno lepo je gledati to moštvo na zelenici"

Devet tekem, devet zmag. Serija odličnih rezultatov domžalskega moštva se nadaljuje tudi po zahtevnem gostovanju v Krškem, kjer so rumeni z zadetkoma Senijada Ibričića in Nermina Hodžića slavili z rezultatom 1:2. Varovanci Simona Rožmana so se z novimi tremi točkami še močneje utrdili na tretjem mestu prvoligaškega tekmovanja, ki ob koncu sezone vodi v kvalifikacije za evropsko ligo.

nkd 16 rozman

Igralcem bi iskreno čestital za zmago in predstavo na zelenici. Izredno lepo jih je gledati na igrišču, kjer kažejo svojo nesporno kakovost. Tudi včeraj so bili borbeni, željni in nepopustljivi, kar nas je na koncu nagradilo z novimi tremi točkami. Malce slabše smo sicer vstopili v tekmo, a nato hitro prevzeli vajeti igre. Imeli smo precej lepih priložnosti, celotna tekma pa se je pravzaprav odvijala v smeri proti vratom Krčanov. Zasluženo smo slavili, tako da si fantje resnično zaslužijo vse pohvale,“ navdušenja po zmagi v Posavju ni skrival trener Simon Rožman, ki je nato še večkrat poudaril zadovoljstvo nad odnosom svojih nogometašev, ki nadaljujejo s serijo odličnih rezultatov.

Aktualni pokalni prvaki so dolgo lomili odpor čvrstih in dobro organiziranih Krčanov, ki so se večji del tekme branili pred svojim kazenskim prostorom. Strnjena obramba domače zasedbe je nato klonila tik pred koncem srečanja, ko je letošnji 50. domžalski ligaški zadetek dosegel Hodžić. “Vidi se, da naši nasprotniki na vseh tekmah dajejo še nekje dvajset odstotkov več od svojih zmožnosti, kar je za nas dobro. Tako moramo biti vseskozi maksimalno osredotočeni in aktivni, s čimer tudi mi napredujemo,“ je pristavil domžalski strateg, ki je moštvo že danes zbral na dopoldanskem regeneracijskem treningu. Le ta po zelo pomemben v sklopu priprave na naslednji obračun, ki bo na sporedu že v sredo.

Hitro nas čaka že nov izziv. Odhajamo se na zelo zahtevno gostovanje v Velenje, kjer domuje naš neposredni tekmec za eno izmed mest, ki ob koncu sezone vodijo v Evropo. Pomembno je, da se dobro spočijemo, saj v ritmu dveh tekem tedensko ne bomo imeli veliko časa za pripravo. Verjamem, da bodo fantje znova pokazali svoj maksimum,“ je še dodal 34-letni trenerski strokovnjak.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB