FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Podaljšanje pogodbe - Senijad Ibričić vsaj še eno leto v rumenem dresu!

Čeprav je pred nami še dvanajst ligaških obračunov aktualne sezone, so misli klubskega vodstva in strokovnega štaba že usmerjene v prihodnost. Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da smo dogovor o enoletnem podaljšanju sodelovanja sklenili s Senijadom Ibričićem – enim izmed najboljših tujih nogometašev v zgodovini slovenske lige, ki v tudi tej sezoni s svojimi predstavami navdušuje vse ljubitelje nogometa.

11 ibricic fr20170726

32-letni vezist se je rumeni družini pridružil pred začetkom aktualne sezone in svoje prve nastope vknjižil v kvalifikacijah za evropsko ligo. Tam je odigral sedem tekem in dosegel kar štiri zadetke, odlične predstave pa je nato prenesel tudi v prvoligaško tekmovanje. V Prvi ligi Telekom Slovenije je doslej zbral 21 nastopov in dosegel kar šest zadetkov, s čimer je drugi najboljši klubski strelec v tej sezoni.

Senijad je s svojim delom, pristopom in igrami v rumenem dresu pokazal in dokazal, da je eden najboljših nogometašev in osebnosti, ki so kdajkoli igrali v Sloveniji. V popolnosti je upravičil zaupanje, nam pomagal spisati čudovito evropsko pravljico, prav tako pa je tudi v ligaškem tekmovanju eden ključnih igralcev v naši zmagoviti seriji. Vsekakor bi lahko igral v marsikaterem drugem klubu, ki bi mu lahko finančno ponudil precej več, a se je odločil, da ostane v Domžalah. To nas seveda izredno veseli in navdaja s ponosom,“ je uvodoma dejal športni direktor Matej Oražem, ki je z nekdanjim reprezentantom Bosne in Hercegovine hitro našel skupen jezik, tako da bo izkušeni vezist še naprej poveljeval našemu moštvu.

Njegov vpliv na in ob igrišču je izredno velik. Poleg tega, da na zelenici dirigira naši zasedbi, veliko časa in energije nameni mlajšim soigralcem, ki se lahko od njega ogromno naučijo. Prepričani smo, da skupaj še nismo dosegli vrhunca in da nas v prihodnosti čakajo novi veliki izzivi, ob tem pa tudi novi veliki uspehi,“ je še dodal glavni kadrovnik igralskega mozaika v našem klubu. 

26 ibricic va20170720

Sklenitve sodelovanja se je seveda razveselil tudi Senijad, ki je poudaril, da v Domžalah izredno uživa, hkrati pa se že veseli novih izzivov v rumenem dresu: “Izredno sem vesel, da bom tudi v prihodnje del rumene družine. V Domžalah se odlično počutim, enako velja tudi za celotno mojo družino, kar je zame seveda zelo pomembno. Še bolj pa me veseli dejstvo, da na trening vsak dan pridem z nasmeškom, saj v klubu vladajo čudoviti medsebojni odnosi, ki pri vseh nas poskrbijo za še večjo željo po delu in napredku. Navdušen sem nad načinom dela, ki ga goji trener Simon Rožman, s katerim sva zgradila odličen odnos. Fantastično sem se ujel tudi z vsemi soigralci in ljudmi iz strokovnega štaba ter uprave.“

Resnično sem vesel, da sem del te zgodbe in da bom tudi v prihodnje lahko nastopal v rumenem dresu. Nikoli ni bilo niti najmanjšega dvoma, da ne bi ostal v Domžalah,“ je še dodal izkušeni vezist.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB