FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dejan Milić: "Čudovito je bilo pomagati tej mladi zasedbi"

Do konca prvoligaške sezone nas loči še šest kol. Z zadnjo zmago proti Ankaranu so domžalski nogometaši na svoj konto dodali nove tri točke, s katerimi so si že tudi uradno priigrali poletno uvrstitev v Evropo. Glavni klubski cilj je torej izpolnjen, pred moštvom pa ostaja še izredno zanimiv boj za vrh lestvice, kamor se lahko povzpnejo vse tri vodilne zasedbe.

51 milic an20170730

Nove prvenstvene točke bodo rumeni bojevniki lovili že v nedeljo, ko jih ob 13. uri čaka dvoboj z Gorico. “Tekme se vrstijo ena za drugo, zato bomo znova imeli malo časa za počitek. Strokovni štab nam sicer zelo dobro odmerja količino in intenziteto treningov, s čimer je tudi proces regeneracije hitrejši. Kakorkoli – že na tekmi z Ankaranom smo dokazali, da imamo širok kader in da lahko nadomestimo vsakogar. Prepričan sem, da se bomo dobro pripravili tudi na Novogoričane, ki so včeraj vknjižili visoko zmago. Naša želja je seveda nadaljevanje serije dobrih rezultatov. Vztrajali bomo pri naši prepoznavni igri, s katero prihajamo do številnih priložnosti, zato upamo, da bomo tudi tokrat na koncu nagrajeni z novimi točkami,“ je pričakovanja pred obračunom 31. kola Prve lige Telekom Slovenije strnil vratar Dejan Milić, ki je v sredo vknjižil svoj prvi nastop po neugodni poškodbi, zaradi katere je bil odsoten od začetka zimskega pripravljalnega obdobja. 

Komaj sem čakal, da bom lahko znova stopil na igrišče. Izredno sem vesel in ponosen, da sem ponovno oblekel domžalski dres. Čudovito je bilo pomagati tej mladi zasedbi, ki je nastopila na tekmi z Ankaranom. Bili smo kombinatorni, energetsko izredno močni, tako da smo se povsem zasluženo veselili treh točk. Imeli smo ogromno priložnosti, ki so posledica našega napadalnega pristopa. Gledalci so lahko znova uživali v naši igri, tako kot tudi mi sami. Vesel sem, da sem se tudi sam dobro počutil, kar je posledica trdega dela v zadnjih dveh mesecih. Maksimalno sem pripravljen na prihodnje izzive, vsi skupaj pa se seveda že veselimo sklepnega dela sezone,“ poudarja domžalski kapetan, za katerega je bil to štirinajsti ligaški nastop v tej sezoni.

Z novogoriško zasedbo so se domžalski nogometaši v tej sezoni pomerili trikrat in vknjižili dve zmagi in remi. Zaenkrat šesto uvrščeno zasedbo prvoligaškega tekmovanja so rumeni nazadnje ugnali z rezultatom 3:0, zadetke so dosegli Amedej Vetrih, Lovro Bizjak in Zeni Husmani.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB