FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Rubin Hebaj: "Borbenost je bila ključ do zmage"

Domžalski nogometaši so se v nedeljo razveselili nove ligaške zmage. Na gostovanju v Kidričevem niso blesteli, a so kljub temu dosegli dva zadetka, s katerima so še dvajsetič v tej sezoni osvojili vse tri točke.

nkd 24 hebaj

Med strelce sta se tokrat vpisala rezervista Marko Alvir in Rubin Hebaj, ki sta dosegla že 70. in 71. domžalski zadetek, s čimer so rumeni še izboljšali rekordni dosežek po številu doseženih zadetkov v eni sezoni. “Za nami je zelo zahtevno srečanje, ki se v smislu predstave na zelenici ni odvilo povsem po naših željah. Naša igra ni bila najboljša, a smo kljub temu prišli do zmage, kar je seveda pomembnejše. Zelo smo veseli novih treh točk, hkrati pa smo znova dokazali, da se nikoli ne predamo. Naša borbenost je bila ključ do zmage. Čeprav nismo bili pravi, smo vztrajali, za kar smo bili na koncu nagrajeni,“ je po tekmi dejal strelec zmagovitega zadetka Rubin Hebaj, ki se lahko v tej sezoni pohvali z izredno učinkovitostjo.

Dosegel je namreč že pet zadetkov in vknjižil tri asistence, vse to pa mu je uspelo v le 382 minutah na zelenicah. V povprečju se tako med strelce vpiše na vsakih 76 minut. “Veliko mi pomeni, ko dosežem zadetek. Ne toliko zaradi lastne statistike, ampak predvsem zaradi celotnega moštva. Želim pomagati soigralcem, saj smo odličen kolektiv, ki je v tej sezoni napravil velike stvari. Vsako ponujeno priložnost hočem maksimalno izkoristiti, saj se zavedam, da na mojem igralnem položaju vlada močna konkurenca. Trdo treniram in se zbrano učim od starejših soigralcev, ki mi pomagajo na vsakem koraku,“ je dodal 19-letni član mlade albanske reprezentance,

Varovanci Simona Rožmana bodo do konca sezone odigrali še tri tekme – prva bo na sporedu že v nedeljo, ko v Športni park Domžale prihaja Krško. S Krčani so se rumeni v tej sezoni pomerili trikrat in vknjižili dve zmagi ter poraz. “Skušali bomo zmagati na vseh preostalih tekmah. Krčane dobro poznamo, zato vemo, da imajo kakovostno ekipo. V prvi vrsti bomo skušali prikazati boljšo predstavo kot na zadnji tekmi, cilj pa so seveda vse tri točke. Upam, da se bo na tribunah znova zbralo veliko gledalcev, kar nam vselej vlije dodatnih moči,“ je še pristavil mladi napadalec.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO