FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Simon Rožman in Andraž Kirm po remiju v Ljudskem vrtu

Domžalski nogometaši so se z gostovanja v Ljudskem vrtu, kjer so prikazali zelo borbeno in taktično dovršeno predstavo, vrnili z novo ligaško točko. Obe mreži sta se tokrat zatresli po dvakrat in čeprav so se pod vse štiri zadetke podpisali mariborski nogometaši, se je srečanje končalo z remijem. Oba zadetka za Domžale sta namreč z avtogoloma dosegla domača nogometaša – prvič že v 18. sekundi, drugič pa v 64. minuti.

nkd

Čestitke nogometašem za osvojeno točko. Mariboru, ki v tem trenutku kaže zelo dobre predstave, smo se tokrat zoperstavili nekoliko drugače. Menim, da smo taktično zelo dobro kljubovali gostiteljem. Določen splet situacij nas je pripeljal v situacijo, ko bi na koncu morda lahko odnesli tudi vse tri točke, a smo z remijem zadovoljni. Gre za dobro popotnico za obdobje, ki nas čaka. Vse bolj se kaže, da smo v zadnjem prestopnem roku izgubili nekaj pomembnih stvari, ki so nas krasile v preteklosti, s čimer smo že bili primorani vnesti določene korekcije v našo igro. Pred nami je nova zgodba, z novimi obrazi, novimi izzivi, potrebnega bo veliko dela, a smo vsi skupaj zelo željni in motivirani. Še posebej fantje, kar me kot trenerja zelo veseli,“ je po dvoboju z Mariborom dejal trener Simon Rožman, ki se je po uspešnem okrevanju znova vrnil na domžalsko klop. 35-letni trenerski strokovnjak je bil prejšnji teden odsoten zaradi virusnega obolenja, zaradi katerega je izpustil pokalno tekmo z Ivančno Gorico in ligaški obračun s Triglavom.

Podobnega videnja je bil po dvoboju tudi izkušeni Andraž Kirm, za katerega je bila to že 146. ligaška tekma v Domžalskem dresu: “Zadovoljni smo izkupičkom, točka v Ljudskem vrtu je vselej uspeh. Za borbeno predstavo smo bili nekoliko nagrajeni s kančkom sreče, ki se je tokrat vendarle nasmehnila tudi nam. Počasi prihajamo v želeni ritem, saj vse spremembe v prestopnem roku nedvomno terjajo svoj čas. Na treningih delamo odlično, zato sem prepričan, da bomo že kmalu znova spet v prepoznavni podobi.“

Drugo četrtino prvenstva bodo domžalski nogometaši začeli že v sredo, ko se podajajo na gostovanje v Krško. Tekma 10. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo začela ob 20. uri.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Grega Wernig

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB