FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ruben Belima in Adam Gnezda Čerin z reprezentančnimi obveznostmi

Trener Simon Rožman v prihodnjih dneh ne bo mogel računati na dva nogometaša, ki sta prejela reprezentančna vpoklica. Ruben Belima bo zastopal barve članske reprezentance Ekvatorialne Gvineje, Adam Gnezda Čerin pa je prejel vpoklic mlade slovenske izbrane vrste. 

Ozadje

26-letnega Belimo skupaj z reprezentančnimi soigralci čakata kvalifikacijska obračuna za afriški pokal narodov, na katerih se bodo nogometaši te srednjeafriške države pomerili z Madagaskarjem. Prva tekma bo na sporedu v soboto, 13. oktobra, druga pa v torek, 16. oktobra.

Kvalifikacijska obračuna bo odigrala tudi mlada slovenska izbrana vrsta, v kateri bo domžalske barve zastopal 19-letni Gnezda Čerin. Prvi nasprotnik mladih Slovencev bo v petek, 12. oktobra, reprezentanca Bolgarije, v torek, 16. oktobra, pa nato sledi še dvoboj s Francijo. 

Obema želimo veliko sreče in uspešno reprezentančno akcijo!

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB