FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tonči Mujan: "Dvoboj, ki bo zagotovo zanimiv za gledalce"

Reprezentančni dvoboji so končani, v ospredju pa bodo znova ligaška tekmovanja. Do nove preizkušnje domžalskega moštva nas ločijo le še trije dnevi – v soboto bodo rumeni namreč gostili ljubljansko Olimpijo, proti kateri bodo v Športnem parku lovili nove ligaške točke.

nkd 10 mujan

V dvoboj se podajamo z namenom, da znova udejanjimo našo idejo po napadalnem in atraktivnem nogometu. Čaka nas zahtevna naloga, a smo nanjo pripravljeni. Reprezentančni premor nam je omogočil dovolj časa za uigravanje določenih taktičnih zamisli, po katerih smo v preteklosti že posegli in z njimi tudi bili uspešni. Prepričan sem, da se obeta zelo dobra tekma, ki bo zanimiva za gledalce,“ pred uvodno tekmo 24. kola Prve lige TS poudarja Tonči Mujan.

23-letni krilni nogometaš, ki je v tej sezoni dosegel tri zadetke in dodal še dve podaji, je v domžalskem dresu dvakrat nastopil na dvobojih z Olimpijo. Skupno se v soboto sicer obeta že 39. medsebojni obračun z ljubljanskim moštvom, proti kateri so rumeni vknjižili deset zmag, devet remijev in doživeli devetnajst porazov. “Dvoboji z Olimpijo so v preteklosti vedno postregli z zanimivim dogajanjem, odprto igro, velikim številom priložnosti, zadetkov … Tekmeca zelo spoštujemo, zavedamo se njegove kakovosti, a imamo svoj načrt, ki ga bomo skušali na vsak način uresničiti. Upamo tudi na dobro podporo s tribun, navsezadnje se nogomet igra za gledalce, ki jim želimo ponuditi novih zanimivih devetdeset minut dogajanja na zelenici,“ še dodaja Splitčan, ki je pred prihodom v Domžale nastopal za Krško. V rumenem dresu v tej sezoni s soigralci znova bije boj za Evropo, ki je glavni tekmovalni cilj našega moštva.

Vselej si prizadevamo biti tekmovalno uspešni in trenutno smo v dobrem položaju, da uresničimo naš cilj. Veliko je klubov, ki se borijo za isti cilj, tako da naloga ne bo lahka. A pomembno je, da se osredotočimo na lastne cilje, na lastne predstave, da igramo naš nogomet in da gremo maksimalno v vsako tekmo. Verjamem, da bomo na koncu sezone prišli do uvrstitve na eno izmed mest, ki nam poleti prinašajo Evropo,“ je želje strnil hrvaški nogometaš.

Sobotni dvoboj z Olimpijo se bo v Športnem parku začel ob 14:45 uri, vstopnice zanj pa so že na voljo v klubskem NK Baru. Predprodajna cena znaša enotnih 5 EUR, na dan tekme bodo na voljo za 8 EUR. Kot je to že v navadi, imajo otroci do 14. leta vstop prost.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO