Jure Obšivač: "Želimo si novih treh točk"

Reprezentančnega premora je konec in čas je za nadaljevanje tekmovanja v Prvi ligi, kjer Domžalčane že uvodoma čaka težak nasprotnik - ljubljanska Olimpija. Branilec Jure Obšivač poudarja, da je pred rumenimi zahtevna preizkušnja, a da se vanjo podajajo z optimizmom.
 
nkd 5 obsivac
 
"Premor smo res izkoristili za dobro pripravo na nadaljevanje prvenstva. Veliko smo delali na fizični pripravi, čemur smo se posvečali predvsem prvi teden. Prejšnji konec tedna smo v želji, da bi nadaljevali z ritmom tekem, odigrali tudi prijateljsko srečanje, ki je bila za nas vsekakor dobrodošel preizkus. Zadnji teden pa je bil že v znamenju priprave na nadaljevanje prvenstva in težko tekmo z Olimpijo, ki nas čaka jutri. Verjamem, da smo se na preostanek sezone pripravili dobro in da bomo to formo pokazali tudi na igrišču. Naš cilj je jasen, želimo si novih treh točk, z dobro igro pa hočemo tudi zadovoljiti naše pristaše," meni Obšivač, ki je na tekmi proti Veliki Gorici dosegel prvi zadetek v dresu Domžal.

Visokorasli branilec je prepričan, da je premor za Domžalčane prišel ob pravem času: "Menim, da iz tekme v tekmo igramo bolje. Vedno so prisotne tako dobre stvari, kot tudi nekoliko slabši elementi igre, kar smo seveda želeli izboljšati. Premor je bil dobrodošel, nekoliko smo prevetrili naše glave, preizkusili določene taktične preformacije, ki bi nam utegnile od določenih odsotnostih koristiti, se odpočili in strnili vrste za nadaljevanje prvenstva, ki ob napornem ritmu tekem prehaja v zaključno fazo," pojasnjuje Obšivač. 

Zadnja tretjina sezone bo za nogometaše Prve lige še posebej naporna, saj bodo v slabih dveh mesecih odigrali kar 13 srečanj. Obšivač je prepričan, da bi bil morebiten uspeh na sobotni tekmi odlična popotnica za nadaljevanje prvenstva. "Zavedamo se kakovosti tekmeca. Vemo, da so na lestvici mesto pred nami, zato je za nas to še dodaten motiv. Sam se seveda proti Olimpiji še nisem pomeril, vendar vem, kaj lahko pričakujem od take ekipe. Gre za aktualnega prvaka Slovenije, ki igra dober nogomet, podobno kot mi, tako da se obeta zanimiv obračun," o sobotnem dvoboju pove Obšivač in doda: "Potrebno je vedeti, da imamo tudi mi svoje načrte. Cilj za preostanek sezone je jasen in storili bomo vse, da ga uresničimo. Potrebno bo nastopiti dobro in osvajati točke. Imamo nekaj zasledovalcev, ki nam tesno dihajo za ovratnik, a verjamem, da nam lahko z ekipnim duhom in dobrimi predstavami na igrišču to tudi uspe."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO