FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Skubic v Domžalah do 2015

Kapetan Nogometnega kluba Domžale Nejc Skubic je v dosedanjem poteku sezone v celoti odigral 13 prvenstvenih tekem. Izpustil je le srečanje 10. kola proti ljubljanski Olimpiji, saj je bil zaradi štirih prejetih rumenih kartonov kaznovan.  Konstantne predstave na visoki ravni, borbenost, nepopustljivost in vodstvene sposobnosti so 23-letniku prinesle podaljšanje pogodbe do junija 2015.

Nejc Skubic in Matej Oražem

Več o podaljšanju sodelovanja za dodatno leto je povedal športni direktor Matej Oražem, Nejc pa se je v pogovoru za NKD TV osredotočil le na dogajanje na igrišču in priprave na nedeljsko tekmo z Mariborom.


Skubic je ob Kamniško Bistrico prišel letošnjega januarja iz romunskega kluba Otelul Galati, pri katerem je zaigral tudi v skupinskem delu Lige prvakov. Tako pri Darku Birjukovu kot tudi pri Stevanu Mojsiloviću si je hitro priboril mesto v prvi enajsterici. Najprej je zaigral na bočnem položaju, pod vodstvom srbskega stratega pa se je preselil na mesto zadnjega zveznega nogometaša. V Domžalah je do sedaj zbral 25 nastopov, še vedno pa čaka na prvi gol v rumenem dresu.

Nejc Skubic

''Nejc se je po prihodu iz Romunije v našem klubu odlično znašel, o čemer priča tudi dejstvo, da pogosto nosi kapetanski trak naše ekipe. Z novo sezono smo mu našli tudi igralno mesto, ki najbolj odgovarja njegovim sposobnostim. Je eden redkih zveznih igralcev v slovenski ligi, ki ima sposobnost ponavljanja, obenem pa je še izjemno fizično pripravljen. S svojimi predstavami kaže veliko mero zrelosti, veseli pa predvsem dejstvo, da je iz tekme v tekmo viden napredek in da je prostora za nadaljnji razvoj še kar nekaj. Veseli me, da se tudi Nejc v Domžalah dobro počuti, konec koncev je postal tudi naš someščan in da vidi možnost napredovanja v Nogometnem klubu Domžale," je o podaljšanju pogodbe povedal prvi kadrovik domžalskega kluba Matej Oražem, ki bo v prihodnjih dneh postregel s še nekaj novostmi v povezavi z igralskim kadrom.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB