FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Žan Žužek: Ostajamo osredotočeni na svojo igro

Nogometaši prvoligaških moštev bodo v teh dneh vstopili v zadnjo četrtino letošnje sezone. Rumeni jo bodo začeli s ponedeljkovo tekmo s Krškim, pred katero je nekaj misli strnil vezist Žan Žužek 

nkd 10 zuzek

“Po tekmi z Mariborom smo imeli nekoliko več časa za regeneracijo, ki smo ga izkoristili predvsem za dober počitek. Pred nami je še devet tekem, ki bodo zelo naporne, dvoboji si bodo sledili eden za drugim, a se zahtevnega ritma zelo veselimo. Že smo začeli s pripravami na naslednji obračun, v teh dneh smo veliko pozornosti namenili določenim osnovnim segmentom naše igre, vse z namenom, da bomo čim bolje pripravljeni na sklepni del prvenstva,” poudarja mladi Domžalčan, ki se bo s soigralci že v ponedeljek podal na zahtevno gostovanje v Krško. Dvoboj s Krčani se bo začel ob 18. uri.  

“Kljub poziciji nasprotnika na prvenstveni lestvici se zavedamo zahtevnosti prihajajočega obračuna. Nobena tekma v ligi ni lahka, vsak lahko premaga vsakega, zato podcenjevanja ni. Na srečanje se bomo pripravili maksimalno, hkrati pa se osredotočili na svojo igro. Želimo si igrati podobno, kot smo odigrali prvi polčas v Ljudskem vrtu, a le z eno razliko — boljšo strelsko učinkovitostjo,” poudarja produkt domžalske nogometne šole. 

Domžalčani so proti Krčanom letos že igrali in si v treh tekmah prislužili tri zmage. A Žužek opozarja, da je to popolnoma nova tekma. “Obe ekipi začenjata z ničle. Krško je izjemno nevarno v protinapadih, zato bo treba prav na to močno paziti. Hkrati na tekmeca pritisnejo zelo visoko, zato nas nikakor ne čaka lahka naloga. Vendar verjamemo, da lahko z dobro igro vknjižimo nove točke.” 

Le-te pa bodo Domžalčani v boju za tretje mesto tudi močno potrebovali, saj se boj za evropska mesta vse bolj zaostruje. “Seveda bo za izpolnitev našega cilja potrebno nabrati čim več točk, kar pa bo potrebno delati konstantno. Trenutno si je na lestvici zelo blizu kar nekaj ekip, ki se borijo za to tretje mesto, zato je konkurenca huda. A če bomo odigrali tako kot znamo, sem prepričan, da bomo na koncu prav mi tisti, ki bomo končali kot tretjeuvrščeni in si priborili mesto v Evropi,” je prepričan 22-letni nogometaš rumenih, ki je v tej sezoni zbral 23 nastopov.

“Verjamem v to, da se trdo delo obrestuje. Ves trud opazijo tudi trenerji, kar se vidi tudi po izkazanem zaupanju in posledično večji minutaži na tekmi. To izjemno cenim in nikoli ne jemljem za samoumevno, zato vedno pokažem svoj maksimum, kar pa velja tudi za vse ostale fante,”  še dodaja Žužek, sicer nekdanji član vseh mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB