FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Darko Birjukov odhaja z mesta trenerja

Nogometni klub Domžale in Darko Birjukov sta že nekaj dni pred tekmo z ljubljansko Olimpijo prišla do sporazumne odločitve, da 49-letni nogometni strokovnjak s prvim aprilom zapusti mesto glavnega trenerja članske ekipe slovenskih pokalnih prvakov. Na klopi ga bo zamenjal 46-letni Srb Stevan Mojsilović.

Birjukov prvak5

Nogometni klub Domžale se Darku Birjukovu in njegovemu strokovnemu štabu zahvaljuje za odlično opravljeno delo na mestu članskega trenerja. V minuli sezoni je ekipo popeljal do prvega naslova pokalnega prvaka, lanskega julija pa še do drugega slovenskega Superpokala v zgodovini kluba. Birjukov tudi v prihodnje ostaja zaposlen v Nogometnem klubu Domžale, kjer bo znova deloval v sklopu Mladinskega nogometnega centra.

Mojsilovic ru1

Mesto glavnega trenerja članske ekipe s prvim aprilom prevzema srbski strateg Stevan Mojsilović, ki je bil pred tremi leti izbran za najboljšega trenerja v Črni Gori. 46-letni nogometni strokovnjak je v svoji karieri vodil Radnički Kovin, Dinamo Pančevo, Obilić in Mogren, bil pa je tudi pomočnik trenerja pri sloviti Crveni zvezdi. Več informacij bomo predstavili na ponedeljkovi novinarski konferenci, ki se je bo udeležil tudi novi trener dvakratnih državnih prvakov.

NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB