FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Shamar Nicholson v jamajški reprezentanci

Odlične igre v spomladanskem delu so našemu napadalcu Shamarju Nicholsonu zagotovile vpoklic v jamajško reprezentanco za prihajajoči obračun z Združenimi državami Amerike in Zlati pokal. 

nkd 15 nicholson 

Jamajška reprezentanca bo v noči na četrtek v ameriški prestolnici Washington odigrala prijateljsko tekmo z reprezentanco ZDA, v katero si je povabilo prislužil tudi 22-letni domžalski napadalec. “Vsekakor je to zame čast. Vedno sem si želel zaigrati za svojo državo in vesel sem, da sem del ekipe za prihajajočo reprezentančno akcijo - prijateljski obračun z Američani in Zlati pokal, ki mu sledi. Dvoboja se že močno veselim in od sebe bom zagotovo dal prav vse ter svoji reprezentanci skušal pomagati do zmage,” je ob vpoklicu povedal Nicholson.  

22-letni napadalec je v minuli sezoni odigral odlično in predvsem v spomladanskem delu pokazal svoje mojstrstvo. Mrežo nasprotnikov je v sezoni zabil 13-krat, s tem pa postal najuspešnejši strelec Domžal v minuli sezoni. Njegove igre niso ostale neopažene. Ob koncu sezone je bil med najuspešnejšimi posamezniki Prve lige Telekom Slovenije, saj se je uvrstil med najboljše tri mlade nogometaše slovenske lige. “Sezona se res ni najbolje začela — niti za klub niti zame. Po prvih mesecih in izpadu iz Evrope, ko smo se res srčno borili, smo se nato le pobrali in v drugem delu prišli do konstantnosti v igri ter tako prišli do zastavljenih ciljev. Naš karakter je pokazala predvsem druga polovica spomladanskega dela, ko kar devet kol nismo poznali poraza, ob tem pa smo pokazali odlično igro. Še posebej sem bil vesel timskega duha na zadnjem srečanju, ko smo na zahtevnem obračunu premagali še aktualnega prvaka, ekipo Maribora. Zavedam se, da je bila sezona tudi zame odlična, tako kar se tiče igre, kot strelske učinkovitosti, kar pa je posledica odlične ekipe, ki mi je pomagala do takega dosežka,” je še dodal Jamajčan. 

Srečanje med ZDA in Jamajko bo v sredo, nato pa za jamajško reprezentanco sledi še pripravljalni kemp za Zlati pokal, ki Shamarja in njegove reprezentančne soigralce čaka konec tega meseca. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB