FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Simon Rožman: "Za nami je odličen prvi teden priprav"

Domžalski nogometaši so z včerajšnjo prijateljsko tekmo proti mladinskemu moštvu sklenili prvi teden priprav na novo sezono. V Športnem parku so svoje mlajše kolege ugnali s 3:1, trener Simon Rožman, ki je tokrat pogrešal sedmerico nogometašev, pa je priložnost namenil dvajseterici.

nkd 6 rozman

Zelo sem zadovoljen s prizadevnostjo in delovno vnemo v tem prvem tednu. Opravili smo vse, kar smo si zastavili, fantje pa so nasploh kazali veliko želje, kar je zelo dobra informacija. Najbolj me veseli, da nimamo težav poškodbami, seveda pa že komaj čakamo, da se priključijo še ostali odsotni. Računamo, da bomo dotlej opravili tudi že z večino aktivnostmi v prestopnem roku, tako da bomo lahko s polno paro krenili proti naslednjim izzivom,“ je dejal trener Simon Rožman, ki bo v ponedeljek znova lahko računal na mlada slovenska reprezentanta Adama Gnezdo Čerina in Matijo Roma, vrača pa se tudi Senijad Ibričić, ki je dobil nekaj dodatnih prostih dni. Še nekaj časa se v Domžale ne bo vrnil Shamar Nicholson, ki v noči na torek z jamajško reprezentanco začenja Zlati pokal. 

Noge so bile zelo težke, igra razumljivo še ne optimalna, a štejejo osnovni principi in taktične zakonitosti, ki jih želim v naši igri. V prvem tednu smo naredili veliko dobrega in zastavili dobre temelje za prihodnje tedne. Vsebinsko nadaljujemo zgodbo iz spomladanskega dela, kjer smo kazali odlične predstave, ki jih želimo sedaj potrditi še z igrami v Evropi. Vsi skupaj že malce pogledujemo proti torkovemu žrebu, ki bo razkril našega tekmeca v prvem krogu kvalifikacij za evropsko ligo,“ je še dodal domžalski strateg.

V prihodnjem tednu bodo rumeni na delu dvakrat – v sredo jih čaka celjski Šampion, čez vikend pa srbski Radnički.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB