FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Nekdanji kapetan znova v rumenem!

Priprave na spomladanski del prvenstva so se komaj začele, Domžalčani pa se že lahko pohvalijo s prvo okrepitvijo! Rumeni dres bo namreč znova oblekel Zeni Husmani, ki je podpisal dveinpolletno pogodbo.

ZeniHusmani

Legendarna devetdesetica se ob Kamniško Bistrico vrača po letu in pol nastopanja za turški Giresunspor in makedonsko Škendijo. Husmani je pred tem kar šest let nastopal za rumeno družino, v dresu katere je zbral že več kot 150 nastopov, med strelce pa se je vpisal devetkrat.

Husmani je svojo nogometno pot začel pri NK Dinara Knin, kjer je nastopal do svojega 16 leta, nato pa je odšel v Šibenik. Leta 2012 se je prvič preselil v Domžale, v sezoni 2016/17 pa je tudi osvojil naslov pokalnega zmagovalca. Pred letom in pol je okrepil Giresunspor, kasneje pa je oblekel tudi dres Škendije, s katero se je ob koncu preteklega koledarskega leta sporazumno razšel.

Nekdanji mladi makedonski reprezentant je ob povratku v Domžale povedal: “V tem trenutku sem zelo vesel, saj sem se vrnil v klub, v katerem sem se vedno odlično počutil. Prepričan sem, da lahko znova posežemo po najvišjih mestih ter, tako na domačem prizorišču, kot tudi na evropski sceni, pokažemo česa smo sposobni. Ko sem se pred časom podal v Turčijo sem dejal, da Domžalam ne bom nikdar rekel zbogom, saj bom vselej del rumene družine. Sedaj je prišel trenutek, ko si bom znova nadel rumeni dres. S strokovnim vodstvom smo hitro našli skupni jezik, saj vem, za kako dobro organizirano sredino gre. Tega se v Sloveniji vsi zavedamo, tako da se v zelo dobro poznano okolje, tako kar se tiče ljudi, kot tudi delovanja kluba, vračam izredno vesel.” 

Sklenitve ponovnega sodelovanja s Husmanijem je bil vesel tudi športni direktor Matej Oražem: “V prvem delu sezone je bila naša obramba vse prej kot trdna, zato je jasno da se želimo v defenzivnem delu ekipe okrepiti. Zenija odlično poznamo, bil je že naš kapetan in po nekaj letih se vrača domov v Domžale. Čeprav sem prepričan, da se bo hitro znašel, nam bo vsem skupaj še kako prav prišlo malo daljše obdobje priprav, da v spomladanskem delu pokažemo pravi obraz, kar se od nas pričakuje, in tako ujamemo priključek do ekip v vrhu lestvice.”

Besedilo in foto: Nejc Berce

 
 
 
 
 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB