FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Spored pripravljalnih tekem

Pred vstopom v zaključek prvega delovnega tedna je postalo jasno, s kom se bodo Domžalčani pomerili na pripravljalnih tekmah v preostanku priprav na spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije.

SporedTreningTekem

Prvo srečanje bodo varovanci Andreja Razdrha odigrali z ligaškim tekmecem, Triglavom iz Kranja, ki trenutno zaseda sedmo mesto na prvoligaški razpredelnici. Dvoboj bo v Domžalah odigran v sredo, 15. januarja, ob 16. uri.

Naslednji nasprotnik je madžarski Budafoki MTE. Srečanje z klubom, ki prihaja iz Budimpešte bo na sporedu v Umagu, kamor se dvakratni državni prvaki odpravljajo med 20. in 25. januarjem ter 3. in 8. februarjem.

Prav tako na hrvaških tleh bodo nasproti stali še srbski prvoligaš FK Javor Matis, ter hrvaški NK Osijek II, med tem, ko četrti nasprotnik še ni dokončno znan.

Po povratku v Slovenijo sledi še tekma z Goričani, ki nastopajo v 2. SNL. Dvoboj z nekdanjim prvoligašem bo obenem služil kot generalka pred vstopom v drugi del prvenstva.

Spored pripravljalnih tekem:

15. januar, NK Triglav Kranj, v Domžalah, ob 16:00

22. januar, Budafoki MTE, v Umagu, ob 15:00

25. januar, FK Javor Matis, v Umagu, ob 15:00

5. februar, nasprotnik še ni znan, v Umagu, ob 15:00

8. februar, NK Osijek II, v Umagu, ob 15:00

15. februar, ND Gorica, lokacija in termin srečanja še nista znana

*Termini in lokacije tekem se lahko spremenijo.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB