FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Že jutri z novim prvenstvenim preizkusom!

Domžalski nogometaši se v okviru 32. kola Prve lige TS odpravljajo v Celje, kjer se bodo z drugouvrščenim moštvom pomerili ob 20. uri! Obračun varovancev Dejana Djuranovića in Dušana Kosiča si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Planet TV 2.

IvanMakovecPredCeljem

“Pričakujemo zahtevno tekmo, saj tako Celjani kot tudi sami igramo napadalen nogomet. Zavedamo se, da ima nasprotnik v svojih vrstah dva izredno razpoložena strelca kot sta Mitja Lotrič (20 zadetkov) in Dario Vizinger (16 zadetkov), toda že od samega začetka bomo poizkušali vsiliti naš ritem igre in potek srečanja ponovno obrniti v našo korist,” je sprva dejal mladi branilec Ivan Makovec, ki je po prihodu novega glavnega trenerja Dejana Djuranovića zaigral prav na vseh štirih prvenstvenih srečanjih.

18-letni Makovec se najbolje znajde na položaju osrednjega branilca, po potrebi pa lahko zaigra tudi skrajno levo v zadnji vrsti: “Povedati moram, da s prihodom novega trenerja nisem pričakoval, da bom dobil priložnost za igro, saj se borimo za obstanek. Ko sem izvedel, da bom v Velenju premierno nastopil med začetnih enajst sem bil seveda zelo vesel, prav tako izjemno pa sem se počutil tudi v zadnjih dneh, ko sem zaporedoma nastopil proti Olimpiji, Muri in Sežani. Zavedam se, da se moram še ogromno naučiti, vendar s pomočjo trenerjev in soigralcev, ki so s svojimi nasveti vselej na voljo, je vse skupaj veliko lažje.”

Po treh zmagah na zadnjih štirih tekmah je vzdušje v garderobi pred dvobojem s Celjani, ki so v dosedanjem delu prvenstva osvojili 58. točk in za vodilno Olimpijo zaostajajo samo za štiri, odlično: “Vse odkar sem redno priključen k treningom članske ekipe je vzdušje zares dobro. Mislim, da bolje ne bi moglo biti. Na zadnjih tekmah smo namreč dosegli zastavljeno, toda še naprej si želimo pozitivnih rezultatov, saj moramo vtis, ki smo ga pustili v preteklih mesecih, občutno popraviti,“ je zaključil Makovec.

82. medsebojni ligaški spopad z NK Celje bo v vlogi glavnega sodnika nadziral Matej Jug. S strani mu bosta pomagala Manuel Vidali in Miha Kalan, četrti sodnik pa bo Alen Borošak.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB