FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Proti Bravu pred zaprtimi vrati!

Predzadnja domača tekma tekmovalne sezone 2019/20 bo v soboto, ob 20. uri, zaradi poostrenih ukrepov s strani NIJZ odigrana pred prazno tribuno! Srečanje med Domžalami in Bravom si boste tako lahko v neposrednem prenosu ogledali samo na Planet TV 2.

ProtiBravuBrezGledalcev

V novem priporočilu za preprečevanje širjenja okužbe z virusom Covid-19 je Nacionalni inštitut za javno zdravje sporočil, da lahko športna tekmovanja potekajo pod pogojem, da lahko organizator zagotovi spoštovanje vseh higienskih priporočil. Ker ocenjujemo, da bi izredno težko izpolnili vse zahteve NIJZ in hkrati gledalcem še vedno dopustili prijetno nogometno vzdušje, smo se v Nogometnem klubu Domžale odločili, da bo domači dvoboj 33. kola Prve lige Telekom Slovenije na žalost potekal pred zaprtimi vrati, saj se zavedamo, da so ukrepi nujno potrebni, če želimo, da se pravi nogomet vrne že z naslednjo tekmovalno sezono.

Naprošamo vas, da se v času tekme ne zadržujete v okolici stadiona, obenem pa smo prepričani, da se bomo na tribunah Športnega parka Domžale kmalu znova videli!

Hvala za razumevanje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB