FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na domačih tleh z ljubljanskim Bravom

Pred nami je 33. kolo, v katerem bodo nogometaši Domžal na domačih tleh gostili ljubljanski Bravo! Sobotni dvoboj s pričetkom ob 20. uri bo zaradi poostrenih ukrepov s strani NIJZ odigran pred zaprtimi vrati.

IlkeIzjava

V pričakovanju predzadnje domače tekme v aktualni sezoni je izkušeni branilec Branko Ilić, ki je v dresu rumene družine zbral natanko 90 nastopov, dejal: “K nam prihaja zelo dobri Bravo, ki v zadnjih tekmah dokazuje, da velja za izjemno kvalitetno moštvo. So v naletu, zato jim je potrebno tudi pripisati vlogo favorita, saj z rezultati, ki so jih pod vodstvom dobrega trenerja dosegli tako sedaj v Kidričevem, kot tudi pred tem v Stožicah, dokazujejo, da jih je potrebno resno jemati. Z naše strani se zavedamo pomembnosti tekme. Gostje so si obstanek že zagotovili, sami si ga še moramo, ker pa smo domačini bomo ponovno naredili vse, da tekmo tudi čim bolje odigramo.”

Moštvi Domžal in Brava sta v letošnji sezoni odigrala tri srečanja. Prvo se je zaključilo brez zadetkov, na drugi so z 2:1 slavili rumeni bojevniki, zadnjo pa so z enakim rezultatom dobili varovanci Dejana Grabiča, ki je med letoma 2006 in 2008 tudi nastopal v dresu Domžal: ''V Celju se nam ni izšlo. Delali smo na tem, da bi tekmo dobili ali pa vsaj ne izgubili, ob koncu pa smo kar malce nezasluženo klonili s kar visokim rezultatom, toda časa za žalovanje ni. Tekme si hitro sledijo. Iz tega poraza se moramo nekaj naučiti. Igralci smo se med seboj že pogovorili. Napake je potrebno v celoti zmanjšati, v napadu pa doseči gol več od nasprotnika.”

Ilić dodaja, da si Domžalčani želijo zaključiti na najboljši možen način: “Vsaka zmaga je zelo dobrodošla predvsem zaradi samozavesti, ki jo doda ekipi. Z zmago proti Muri in Sežani smo se malce dvignili, vendar pred nami je še kar nekaj dela, saj ni še prav nič odločeno. Najprej moramo z odliko oddelati srečanje z Bravom, nato šele lahko razmišljamo o naslednjih preizkusih. Potrebno se je namreč pripravljati korak po korak.”

Glavni sodnik bo Damir Skomina, v vlogi prvega pomočnika bo Tomislav Pospeh, v vlogi drugega pa Goran Mikava. Četrti sodnik bo Mihael Antić.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB