FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slobodan Vuk uspešno prestal operacijo!

30-letni napadalec Domžal, ki je na zadnji domači tekmi s Taborom iz Sežane utrpel zlom pete stopalnice, je v UKC Ljubljana uspešno prestal operacijo.

VukOperacija

Vuk, ki je v letošnji sezoni zbral 34 nastopov v vseh tekmovanjih, je pred natanko sedmimi dnevi zaradi bolečine igro zapustil že v 20. minuti. Po pregledu, ki je potrdil poškodbo kosti in uspešno opravljeni operaciji, ga sedaj čaka 4-tedenski počitek, nato pa bo na vrsto prišla postopna vrnitev v trenažni proces.

“Trenutno še čutim nekaj bolečin, kar je normalno, saj sem pravkar prestal operacijo. Dneve v naslednjih tednih si bom krajšal z opravljanjem terapij pri naših odličnih fizioterapevtih in treningom v fitnesu, kolikor se bo le dalo. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil našemu klubskemu zdravniku Slobodanu Macuri, ki je poskrbel, da sem vse potrebno opravil v najkrajšem možnem času. Fantom v zadnjih štirih tekmah želim vse dobro,” je dejal Vuk.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB