FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Slobodan Vuk uspešno prestal operacijo!

30-letni napadalec Domžal, ki je na zadnji domači tekmi s Taborom iz Sežane utrpel zlom pete stopalnice, je v UKC Ljubljana uspešno prestal operacijo.

VukOperacija

Vuk, ki je v letošnji sezoni zbral 34 nastopov v vseh tekmovanjih, je pred natanko sedmimi dnevi zaradi bolečine igro zapustil že v 20. minuti. Po pregledu, ki je potrdil poškodbo kosti in uspešno opravljeni operaciji, ga sedaj čaka 4-tedenski počitek, nato pa bo na vrsto prišla postopna vrnitev v trenažni proces.

“Trenutno še čutim nekaj bolečin, kar je normalno, saj sem pravkar prestal operacijo. Dneve v naslednjih tednih si bom krajšal z opravljanjem terapij pri naših odličnih fizioterapevtih in treningom v fitnesu, kolikor se bo le dalo. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil našemu klubskemu zdravniku Slobodanu Macuri, ki je poskrbel, da sem vse potrebno opravil v najkrajšem možnem času. Fantom v zadnjih štirih tekmah želim vse dobro,” je dejal Vuk.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB